Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum protejăm România?

Bodea Haiducul

Ecologia nu este o religie a naturii! Nu propovăduim un Jihad împotriva civilizației. Privim totul din perspectiva oamenilor. Natura nu este pentru noi un scop, ci un mijloc, prin care să le oferim românilor o viață mai bună, mai sănătoasă. Pentru că nu poți să trăiești bine nici în deșert, nici în furnal. Ai nevoie de păduri întinse, care să îți transforme gazele de eșapament în oxigen, de râuri curate, care să îți irige câmpiile și să îți asigure apă în case. Iar pentru asta, în timp ce socialiștii se ocupă doar de pensii și liberalii numai de afaceri, ecologiștii se gândesc, pe lângă toate acestea, și la viitor. Pentru că noi și copii noștri trebuie să avem unde trăi și peste douăzeci de ani.

Ne-am asumat să protejăm România! Ne dorim o Românie puternică, pe picioarele ei, care să nu mai stea cu mâna întinsă nici la Uniunea Europeană, nici la FMI, dar nici la ruși. O țară care să nu poate fi cumpărată. Ca acest lucru să fie posibil, ca România să fie stabilă din punct de vedere economic și să atingă un grad înalt de dezvoltare, trebuie să construim o clasă de mijloc și să îi protejăm pe oamenii de afaceri români. Dacă firmele românești sunt puternice, avem locuri de muncă asigurate în țară, avem salarii bune, avem bani destui la Buget. Dacă protejăm românii care gândesc și muncesc, nu ne poate dărâma nimeni. Nu ne poate cumpăra nimeni. Nici rușii, dar nici nemții sau francezii.

Nu suntem împotriva investițiilor străine! Nici împotriva capitalului francez sau american. Și nici a Europei. Suntem, însă, împotriva îngenuncherii în faţa unor stăpâni, fie ei europeni, americani sau ruși. Suntem împotriva distrugerii capitalului românesc. Dacă vrem o Românie puternică și stabilă, trebuie să ne dezvoltăm și prin noi înșine! Prin românii noștri!

Noi credem într-o Europă liberă, nu într-o ”uniune” a pumnului în gură, a șantajului și a slugărniciei. Noi vrem în UE, dar ca parteneri egali. România nu e furată, ci asediată! Ea nu trebuie salvată, ci protejată! Și noi trebuie să luptăm cu slugile care s-au urcat pe fotoliile de conducere de la București. Oameni fără personalitate, fără coloană, care și-au muiat genunchi în loc să își întărească mintea.

O Europa unită cu forța va fi o nouă Uniune Sovietică. Un lagăr de muncă, cu scuza libertății de mișcare. Un lagăr de comerț, sub pretextul pieței libere. Un lagăr de concentrare în care liderii vor spune că scopul nobil scuză mijloacele josnice. O Europă liberă trebuie să fie un vis, nu o obligație. O Europă frumoasă se construiește cu suflet, nu cu șmecherii. O Europă unită are nevoie de lideri capabili să inspire națiunile. O Europă mare are nevoie de un spirit puternic!

Europa trebuie construită pornind de la națiuni, conservându-le frumusețea. Altfel, dacă le distrugi spiritul, doar ca să le faci obediente, obții doar teritoriul lor. Vei avea o Europă mare, dar moartă în interior, fără suflet, fără spirit. Pentru că fiecare națiune are personalitatea ei, "culoarea" ei. Și, ce e mai frumos, un geam mat și uniform sau un mozaic plin de viață?

România va deveni o putere în Europa doar folosindu-și avantajele în mod inteligent! Pentru că o buturugă mică bine plasată răstoarnă întotdeauna carul mare. De aceea, suntem singurul partid care are un proiect de țară: ”România - Grânarul Europei!”. Pentru că, dacă nu avem destui bani, trebuie să compensăm prin deșteptăciune, să ne folosim de resursele țării, să ne concentrăm investițiile în zonele unde trebuie să cheltuim puțin.

Avem nevoie de protecționism economic, de facilități fiscale acordate românilor care gândesc și muncesc. Pentru că doar așa stimulăm inițiativa inteligentă și recompensăm performanța cinstită. Pentru că doar așa oprim furtul banilor publici de către afaceriști șmecheri și politicieni murdari. Pentru că subvenția naște corupție, pe când facilitățile lasă românii să crească.

Avem nevoie de investiții în infrastructură. Acesta este singurul mod în care se poate face relansarea economică, ieșirea din criză. Chiar și experții FMI au început să înțeleagă că austeritatea este moarte clinică. Economia românească are nevoie de perfuzii, de oxigen și sânge proaspăt. Statul trebuie să demareze proiecte mari de infrastructură, doar așa vom revitaliza firmele românești, vom stimula producția internă și vom genera locuri de muncă în țară.

Ne dorim o Românie stabilă, o Românie echilibrată, în care să putem discuta fără să țipăm unii la alții. O Românie cinstită, cu o Justiție independentă. Cu procurori șefi aleși de cetățeni, nu de politicieni. O Românie în care alternativa la corupția lui Ponta și Tăriceanu nu poate fi dictatura lui Iohannis și Cioloș! Dacă vrem o Românie sănătoasă și prosperă, ura trebuie să dispară! Ca și cei care au întreținut în permanență conflictul. Este vremea ideilor, a construcției, a înțelepciunii! Este vremea curățeniei de iarnă și în politică!

Noi protejăm România! De hoți, de spioni, de dictatură, de sărăcie, de minciună. Protejăm agricultura și afacerile românești, doctorii și profesorii români! Protejăm copiii, tradițiile și frumusețile țării. Vrem să ne dezvoltăm prin noi înșine! Vrem o Românie puternică! Vrem o Românie condusă de români pentru români! Vrem o Românie a românilor! Acesta este crezul Partidului Ecologist Român!

content-image

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.