Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum se construieste un semineu si de ce ai nevoie

facebook.com
semineu

Cum privim în jur, mai ales la marginea principalelor orașe vedem șantiere lângă șantiere. Clădiri noi, apartamente, noi case sunt construite și oameni de pe diverse scări ale societății sunt gata să se mute în noua lor locuință. Iar la casă nouă, trebuie și un șemineu nou. Asta pentru că a avea un șemineu parte din căminul tău a devenit deja un trend pe care majoritatea persoanelor vor să îl urmeze. Însă, încercând să ținem pasul cu lumea, dar și să ne menținem locuința călduroasă ne lovim, inevitabil, de următoarea întrebare: “De ce am nevoie pentru a construi un semineu?”

Un pas îl constituie faptul că trebuie să alegi din multele şi diversele focare șemineu disponibile pe piață. Iar alegerea trebuie să o faci în funcție de spațiul de care dispui și de stilul la care te gândești să îl implementezi camerei sau locuinței tale. Unul dintre multiplele avantaje ale șemineelor este acela că acestea se pot încadra în orice tip de locuință, fie ea mare ca întindere sau mică, în stil modern, clasic sau rustic. De asemenea, poți alege dintre mai multe tipuri de șeminee, asta și în funcție de preferință. Și vorbim de șemineu ieftin, clasic, modern sau un șemineu centrală.

Următorul pas pe care trebuie să îl faci este să achiziționezi un coș de fum izolat. Fiind unealta de eliminare a fumului din focar, acesta trebuie dimensionat corect și exact și asta pentru că o dimensiune eronată poate duce la ineficiență sau chiar nefuncţionalitate. Aceste coșuri de fum sunt izolate din punct de vedere termic, așadar acestea pot fi amplasate atât în exteriorul locuinței, cât și în interior. De asemenea, acest tip de coșuri scad probabilitatea de autoaprindere, deoarece prezintă proprietatea de anticorozivitate.

Un alt lucru esențial de care ai nevoie când construiești termoseminee este o echipă de profesioniști cu experiență în domeniu. Aceștia îți pot oferi consultanța necesară în luarea celor mai potrivite decizii. De la elemente ca focarul sau coșul, sau elemente de recuperare seminee (recuperatoarele de căldură sunt ideale dacă vrei să ai un șemineu mai eficient și o căldură sporită) până la elemente ca ușa şemineului și sticla pe care aceasta o ține, plus accesoriile de care ai nevoie pentru a-l întreține ulterior. O echipă bună îți va face munca mai ușoară, iar șemineul tău va fi perfect!

Echipa de profesioniști de la Șeminee Sibiu este echipa pe care tu o cauți și de care ai nevoie pentru a construi șemineul cel mai potrivit pentru tine și familia ta. Şeminee Sibiu reprezintă calitate, confort şi profesionalism, la cele mai înalte standarde, pentru ca tu să fii sigur că ai făcut cea mai bună alegere. Şi tu poţi să fii unul din cei 5000 de clienţi mulţumiţi de produsele şi serviciile pe care aceștia le oferă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.