Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum se face audienţă la TV: Cu prezentatoare îmbrăcate indecent / VIDEO

prezentatoare TV

Intr-una dintre cele mai conservatoare tari din Europa, cu o populatie majoritar musulmana, conducerea unui post de televiziune a luat o decizie controversata, obligandu-si prezentatoarele sa citeasca stirile aproape dezbracate. Postul Zjarr TV din Albania se remarca in spatiul media european prin modul in care prezentatoarele sale apar in jurnalele de stiri, noteaza agentia AFP, citata de Business Insider.

Citeşte şi: Scandal monstru în PNL: 'E ca o balenă într-un lighean de apă'

Audientele postului au crescut considerabil dupa ce Ismet Drishti, patronul postului TV, le-a cerut angajatelor sa apara in emisiunile de stiri aproape topless, purtand doar sacouri si cu un decolteu larg la vedere. Drishti sustine ca a luat aceasta decizie intrucat celelalte televiziuni sunt manipulate politic si a avut astfel nevoie de o solutie pentru a "prezenta adevarul gol-golut". "In Albania, unde stirile sunt manipulate de puterile politice, publicul avea nevoie de un post care sa prezinte informatia asa cum este. Nu vindem sex, ci reproducem stirile asa cum sunt. Este atat simbolic, dar si benefic pentru publicitate", a spus Drishti. Greta Hoxjah, o tanara in varsta de 24 de ani care prezinta stirile astfel, a lucrat timp de mai multi ani pentru un post local, unde aparea imbracata, dar nimeni nu a observat-o.

Vezi şi: Aplicaţia WhatsApp dispare din 2017

Imediat dupa ce a inceput sa prezinte stirile provocator, ea a devenit celebra si a primit o oferta din Australia. Un post local i-a oferit un salariu de 3.000 de euro pe saptamana pentru a citi stirile topless, dar nu a luat o decizie in acest sens. In Albania, o tara cu o populatie de 3 milioane de locuitori (majoritatea musulmani), o astfel de aparitie pe piata media nu putea fi trecuta cu vederea. Initiativa postului de televiziune a starnit numeroase critici din partea publicului, in timp ce Uniunea Jurnalistilor din Albania considera ca aceasta solutie nu este potrivita. "Nuditatea nu poate rezolva criza din media, care este gata sa ofere publicului orice pentru a supravietui", a spus Aleksander Cipa, presedintelui forului.

Citeşte şi: Avertisment grav al Ucrainei pentru Rusia: 'Îşi va distruge trupele terestre'

Zjarr TV nu este singurul post de televiziune in care prezentatoarele au astfel de aparitii. Spre exemplu, o prezentatoare din Venezuela s-a dezbracat in direct anul trecut pentru a sarbatori succesul echipei nationale de fotbal la Copa America, spune ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.