Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum sunt TORTURAȚI puciştii din Turcia: Imaginile care au ÎNGROZIT mapamondul / VIDEO

Recep Tayyip Erdogan

Tentativa de lovitură de stat din Turcia nu a rămas fără urmări. Recep Erdogan îşi elimină toţi duşmanii. Pe internet au apărut imagini zguditoare cu torturarea puciştilor.

Incatusati, cu sange pe fata si pe tricouri - asa apar mai multi detinuti care ar fi participat la lovitura de stat, in imaginile difuzate de mai multe televiziuni din Turcia. Un clip video ii arata pe barbati, despre care se crede ca ar face parte din grupul care a incercat sa dea lovitura de stat in Turcia, torturati in detentie si tinuti in conditii mizere, scrie Daily Mail. Imaginile difuzate de televiziunile favorabile guvernului lui Erdogan sunt filmate in timpul unui interogatoriu, in care militarii sunt dezbracati pe jumatate si fortati sa ingenuncheze in fata celor care i-au capturat.

Citeşte şi: DNA dă lovitura: Ce grei au trimis în judecată procurorii în Dosarul ANRP

"Avem informatii ca au fost tinuti in detentie cu catuse, abuzati, batuti cu bestialitate. Nivelul de violenta depaseste cateva lovituri aplicate", a declarat Andrew Gardner, din partea Amnesty International, organizatia pentru drepturile omului. In sala de judecata, mai multi comandanti seniori au aparut cu vanatai pe brate si fata. Presedintele turc Recep Tayip Erdogan a promis pedepse severe pentru cei care au pus la cale puciul de vinerea trecuta si a declarat ca ia in calcul inclusiv reintroducerea pedepsei cu moartea pentru cei gasiti vinovati, anunţă ProTV.  Peste 60.000 de judecatori, functionari publici, profesori, ofiteri de politie si militari au fost arestati, suspendati din functii sau concediati, dupa tentativa de lovitura de stat din urma cu o saptamana.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.