Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum va fi vremea în acest week-end: Anunț de ultimă oră al meteorologilor

vremea

Vremea urâtă de afară îi ține în case pe români care sperau la o încălzire în acest week-end. Meteorologii au anunțat însă cum va fi vremea în următoarele trei zile. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune. Astăzi va fi frig. In sudul si estul tarii apar ceva innorari si conditii de burnita sau ploaie slaba. In rest: timp frumos si maxime de la 6 la 13 grade.

Citește și: Preotul care l-a criticat pe Klaus Iohannis riscă să fie pedepsit de Patriarhie

În Dobrogea si Baragan atmosfera e mohorata si temperaturile foarte modeste. Ar putea sa apara putin si soarele; vantul se va inteti, iar maximele, comparabile cu cele de ieri, nu vor depasi 8-9 grade. Aceleasi conditii meteo se anunta si mai sus in Moldova sudica si in nordul Munteniei: multi nori, scurte momente cu soare si temperaturi scazute. Dupa pranz vor fi cel mult 7-8 grade. La noapte se insenineaza si temperaturile coboara spre 1-2 grade. Frigul persista in jumatatea nordica a Moldovei. Apar innorari temporare si e posibil sa burniteze. Peste noapte in zona montana revin precipitatiile, iar pe creste vor fi mai ales ninsori.

Citeşte şi: Lia Olguța Vasilescu: 'Știți care sunt asemănările și deosebirile dintre noi doi, herr Johannis?'

In nordul Transilvaniei si in Maramures vom avea timp frumos, cu soare si putini nori. Temperaturile se mentin sub valorile potrivite momentului. Dupa lasarea noptii se-aduna norii, dar sansele de precipitatii sunt foarte reduse. Vreme buna gasim si in tinuturile vestice, unde temperaturile urca putin mai mult decat in celelalte zone. Atmosfera va fi insorita si se vor inregistra pana la 13 grade. Si in zonele centrale asteptam vreme destul de frumoasa, dar cam rece. Nu sunt anuntate ploi. Vom avea maxime cuprinse intre 8 si 11 grade. La noapte se innoreaza, iar in zona de munte se porneste vantul. In sud-vestul tarii cerul ramane acoperit aproape toata ziua si e posibil sa cada doi, trei stropi de ploaie. Temperaturile se mentin la valori scazute, de cel mult 10-11 grade. In sudul tarii va fi putin mai rece decat ieri. Norii vor fi numerosi, e posibil sa burniteze trecator. Catre seara cerul se degajeaza, iar spre dimineata apar conditii de ceata.

Citește și: Klaus Iohannis, 'bombardat' de unde nu se aştepta: 'Îşi riscă legitimitatea'

In Bucuresti se anunta inca o zi rece, cu multi nori in prima parte a zilei si vant putin mai activ. Maxima se opreste pe la 10 grade, iar maine in zori se vor inregistra in jur de 3 grade. La munte gasim vreme destul de buna, dar temperaturile mai scad putin fata de ieri. La noapte norii se inmultesc, vantul prinde putere, iar in Carpatii Orientali vin precipitalii locale, anunță ProTV.

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile:

Maine vremea se incalzeste, mai ales in sudul si sud-estul tarii. In vest, nord si centru se-aduna norii si apar ploi sporadice. In rest: timp frumos, dar vantul se inteteste cam peste tot.

Duminica va ploua pe zone vaste in regiunile intracarpatice, iar noaptea va ninge la munte, iar in nord si in centru vor fi lapovite si ninsori.

Luni se face frig si precipitatiile cuprind toata tara: vor fi ninsori in zona montana; lapovita in nordul si centrul tarii; in rest vor predomina ploile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.