Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum va fi vremea în acest week-end: Anunţul de ultimă oră al meteorologilor

vremea

Anunţul mult aşteptat din partea meteorologilor a venit. Specialiştii au anunţat cum va fi vremea în acest week-end.

Sâmbătă, 28 mai, vremea va fi caldă pentru această dată, mai ales în partea de vest, nord şi centru a ţării, dar şi în general instabilă în regiunile estice, sud-estice, precum şi în zonele montane. Instabilitatea atmosferică se va manifesta mai ales după-amiaza şi seara prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în cea mai mare parte a Dobrogei, local în Muntenia, Moldova şi la munte şi pe arii restrânse în Transilvania. Cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. În restul ţării, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest.

Citeşte şi: Surpriză între moștenitorii lui Prince: Ce au decis doi aspiranți la averea artistului

În Capitală, vremea va fi uşor mai caldă decât ar fi normal pentru această dată. După-amiaza şi seara vor fi condiţii de ploaie de scurtă durată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade. La munte vremea va fi caldă dar şi în general instabilă. Îndeosebi dupã-amiaza şi seara temporar înnorările se vor accentua şi cu caracter local mai ales în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat se vor cumula cantităţi de apă importante şi vor fi condiţii de grindină. Duminică vremea va fi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales după-amiaza şi seara când îndeosebi în zona Carpaţilor Meridionali, pe arii restrânse se vor semnala averse şi descărcări electrice.

Citeşte şi: Până la urmă s-a aflat: Ce făcea, lunar, Dan Condrea (DOCUMENTE)

La mare vremea se va încălzi uşor. După-amiaza, trecător vor fi averse slabe şi descărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 23 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 15 şi 17 grade, cu cele mai ridicate valori în Deltă. Duminică, vremea va fi caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în nord-vest şi centru, dar şi uşor instabilă. Temperaturile maxime se vor încadra între 23-24 de grade pe litoral și 32 de grade la Oradea. După-amiaza şi seara, în est, sud-est şi la munte, pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. Izolat se pot înregistra cantităţi de apă mai însemnate.

Citeşte şi: Parchetul face un anunț de ULTIMĂ ORĂ despre ultimele minute din viața lui Dan Condrea

În Capitală, vremea va fi caldă pentru această dată, cu 12-14 grade dimineaţa şi o maximă în jurul a 29 de grade. Condiţiile de ploaie vor fi reduse. Luni, vremea va fi în continuare caldă, chiar deosebit de caldă pentru sfârșitul lunii mai îndeosebi în nordul, nord-estul și centrul ţării. Temperaturile maxime, de vară în toată ţara (adica peste 25 de grade), ajung la 32 de grade în Lunca Dunării (la Giurgiu). Gradul de instabilitate atmosferică va fi însă în creștere în majoritatea regiunilor. Local vor fi averse ce pot fi şi torenţiale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat se va semnala grindină. În Bucureşti, pe parcursul zilei vremea va fi frumoasă cu 14-16 grade dimineaţa şi în jur de 31 de grade la amiază. Seara vor fi averse, descărcări electrice şi, posibil, intensificări de scurtă durată ale vântului, conform Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.