Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Curiozitatea șefei PNL, Raluca Turcan, despre Liviu Dragnea: Ce și-ar dori să afle

Raluca Turcan

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, spune că îşi doreşte să ştie cât a costat deplasarea preşedintelui Camerei, Liviu Dragnea, liderul social-democraţilor, în Statele Unite ale Americi, la ceremonia de învestire a lui Donald Trump.

"Domnul Dragnea a fost plecat în Statele Unite ale Americii şi încă nu ştim în ce condiţii a fost plecat în Statele Unite ale Americii, dacă a fost pe bani publici sau pe bani personali, iar dacă a fost pe bani personali eu cred că ar fi de interes pentru opinia publică să aflăm cât a costat acest demers", a declarat Turcan, într-o conferinţă de presă, notează agerpres.ro.

Citește și: Ce spune Botezatu despre focul de la club. De unde ar fi pornit si ce ipoteza nu exclude

Ea a spus că deplasarea în SUA a fost folosită şi în "bătălia internă" a liderului PSD. "Să te foloseşti de prezenţa la învestirea noului preşedinte al SUA pentru bătălia ta internă mi se pare mic, mi se pare o conduită mică. Nu de om de stat, nu de preşedinte al unui partid care a câştigat alegerile", a adăugat ea.

În opinia ei, acea deplasare în SUA a fost prezentată "ca un atac la preşedintele Klaus Iohannis, ca un mod sfidător de a te plasa în ochii cetăţenilor români".

Citește și: Sienna Miller neagă că a plâns după maratonul de sex cu Ben Affleck / VIDEO

"În mod real aş vrea să ştiu cât a costat deplasarea domnului Dragnea în SUA, în spiritul transparenţei şi al bunului acces la informaţia publică. Eu cred că şi un partid politic ar trebui să răspundă în mod transparent la preocupările cetăţenilor. (...) Ştiu că această deplasare a fost pe bani, pe bani foarte mulţi şi doresc să aflu pe câţi bani - cât a costat deplasarea lui Liviu Dragnea în Statele Unite: dacă a existat măcar un leu din bani publici cheltuit acolo şi, dacă au fost bani privaţi, să ştim cine a sponsorizat", a mai spus Raluca Turcan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.