Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cutremur de 4,8 în România

cutremur

Un cutremur cu magnitudinea de 4.8 grade pe scara Richter s-a produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Caraș Severin, seismul fiind urmat de o replică ce a avut o magnitudine de 2.5 grade.

Seismul s-a produs în jurul orei 1:00, la o adâncime de 4 kilometri, fiind resimțit până și la Timișoara, Drobeta Turnu Severin, Reșița și chiar și la Craiova.

"Epicentrul seismului a fost localizat între localităţile Domaşnea şi Armeniş", a declarat Dragoş Tătaru, seismolog de serviciu, la Institutul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare pentru Fizica Pământului, scrie romaniatv.net.

"S-a simțit foarte puternic. Am crezut că pică lustra cât de tare s-a mișcat", a spus un localinic din Teregova, potrivit resita.ro.

Și oamenii din Caransebeș s-au speriat, rețelele de socializare fiind pline de mesaje în care oamenii povestesc experiența prin care au trecut.

Cutremurul de vineri noapte este cel mai mare produs în ultimii ani în zona Banatului.

"La Verendin o femeie s-a speriat atât de tare încât a leșinat și a avut nevoie de intervenția medicilor. Femeia se afla pe stradă în momentul producerii cutremurului", au declarat, reprezentanți ai Serviciului de Ambulanță Caraș Severin.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.