Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în fotbal: Gică Hagi A RETRAS echipa din campionat și a VÂNDUT jucătorii

Inquam Photos / Daniel Stoenciu
Hagi Viitorul Constanta

Decizii şocante de ultimă oră luate de Regele Gică Hagi. Antrenorul finanţator al Viitorului şi-ar putea pregăti retragerea din fotbalul românesc. Începutul de sezon dezastruos de la campioana Viitorul are efecte în plan administrativ. Gheorghe Hagi a decis să desființeze echipa a doua a clubului, care evolua în Liga a 3-a, și să-i vândă sau să-i dea afară pe fotbaliștii importanți rămași la echipă! Totul, pentru că își pregătește plecarea în străinătate și vrea să reducă cheltuielile, anunţă gsp.ro.

Citește și: S-a aflat! De ce a plecat, de fapt, Laura Teodoru de la Digi 24

Marți seară, cu doar trei zile înainte de startul sezonului Ligii 3, angajații Academiei Hagi au primit o veste șoc. Prin telefon, în drum spre aeroport, Gheorghe Hagi a anunțat că desființează echipa a doua. Decizia a fost confirmată miercuri dimineață, când clubul a trimis la FRF o hârtie prin care a anunțat retragerea echipei Viitorul 2 din Liga 3. Unii jucători de la Viitorul 2 vor fi promovați la prima echipă, iar alții au fost anunțați să-și caute cluburi.

Citește și: Detalii interesante! Care ar fi ADEVĂRATUL MOTIV al vizitei lui Macron în România – bulgarii au intrat deja în horă

Pe lângă decizia desființării Viitorului 2, Hagi pregătește, însă, o restructurare uriașă a cheltuielilor Academiei. Patronul i-a informat pe colaboratorii săi că le va rezilia contractele lui Herea, Dumitraș și Marius Constantin, aduși la începutul verii, și-i va vinde pe Cristian Ganea și Kevin Boli înainte de încheierea perioadei de transferări. Asta după ce Hagi i-a dat în această vară la Steaua pe Florinel Coman, Dragoș Nedelcu și Romario Benzar, punându-i pe lista de transferuri pe Morar, Neluț Roșu și Purece. De asemenea, Gabi Iancu a fost lăsat să plece liber.

Citește și: Victor Ponta DIVULGĂ TOT! Căror COLOȘI a vrut să le vândă TAROM

Surse din club susțin că deciziile luate de Hagi în ultimele zile ar fi urmarea unei oferte din străinătate căreia antrenorul-patron este tentat să-i dea curs. Înainte de plecare, el ar dori să reducă la maximum cheltuielile cu Academia Hagi. Obiectivul în acest sezon a fost modificat în salvarea de la retrogradare, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.