Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în fotbal: ”Pandurii” e aproape de revenire în Liga I

breaking news ultima ora

Fotbalul românesc nu încetează să se facă de ruşine. A trecut aproape jumătate din turul Ligii I, iar liga a doua a început de etape bune. Ei bine, Pandurii, echipă retrogradată la finalul sezonului trecut în Divizia B, ar putea reveni în prima ligă. Curtea de Apel Bucureşti a anulat decizia prin care comisiile din cadrul FRF au refuzat dreptul grupării gorjene la recurs în cazul meciului cu ASA Tg. Mureş.

Citește și: A ieșit la iveală! Cât plătește Kaufland pentru ca ȘEFUL să EVITE o coadă INFERNALĂ

ASA a câştigat partida cu Pandurii la "masa verde" după ce gorjenii au refuzat să intre pe teren în repriza a doua motivând că terenul îngheţat pune în pericol integritatea corporală a jucătorilor. În plus, gorjenii au primit şi o penalizare de 3 puncte pentru acest gest, plus încă una, tot de 3 puncte, pentru datorii către jucători. Fără aceste penalizări, echipa ar fi rămas în Liga 1.

Citește și: Situație fără precedent la o importantă companie aeriană! Sute de oameni s-au îmbolnăvit subit

"Este cea mai importantă victorie de etapă. Curtea de Apel a respins toate cererile formulate de Federaţia Română de Fotbal şi a decis că este competentă să judece conflictul dintre noi şi FRF. A doua speţă care s-a judecat este că noi am cerut, în iunie, suspendarea deciziei Comisiei de Disciplină, adică acele 6 puncte anulate şi amenda care ne-a fost dată. Ne judecăm, asta este cel mai important lucru, pentru că regulamentele FRF sunt de partea noastră. Din tot ce avem la dosar, noi considerăm că vom avea câştig de cauză. Vom primi cel puţin banii pe care i-am pierdut din decizia comisiei. Vorbim apoi de drepturile de televizare, sponsori, publicitate, tot ceea ce se pierde de la prima divizie. Sunt cel puţin 1,5 milioane euro. Un factor important este şi decizia Curţii de Apel, vor veni şi altele, beneficiile sunt pentru club nu pentru o persoană fizică sau juridică", a declarat Marin Condescu, preşedintele celor de la Pandurii, conform RTV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.