Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în justiţie: Dezvăluiri fără precedent despre doi CELEBRI procurori DNA

dna

Dezvăluiri fără precedent despre doi oameni ai legii. Este vorba despre doi procurori din Direcţia Naţională Anticorupţie.

Trimis în judecată pentru înşelăciune şi evaziune discală, Adrian Mititelu, declanşează un veritabil cutremur în justiţie. Mititelu îi dă-n fapt pe doi dintre procurori. Într-o postare furibundă pe facebook, Mititelu devoalează totul. "MAFIA contraataca! Procurorul FOTA BARBULESCU CRISTINA de la DNA CRAIOVA m-a trimis in judecata pt savarsirea infractiunilor de sustragere de sub sechestru in raport cu ANAF si inselaciune fata de clubul Fc Steaua Bucuresti in legatura cu asa zis-ul transfer al jucatorului Costea Mihai Alexandru din martie 2011.Am fost trimis in judecata in ciuda faptului ca;

Citeşte şi: Imagini SFÂȘIETOARE din Siria: Copiii cer să fie salvați prin intermediul Pokemon Go / FOTO

- Asa zis-ul transfer nu s-a mai finalizat,jucatorul fiind legitimat la Fc Steaua in postura de jucator liber de contract!

- FrF/Lpf/Sandu/Dagomir au fost deja condamnati pt sustragere de sub sechestru inclusiv a jucatorului Costea Mihai Alexandru!

-Imediat dupa incheierea contractului intre Fc Universitatea Craiova si Fc Steaua Bucuresti clubul a achitat suma de 1,6 milioane lei catre fisc desi suma pt care se instituie sechestru era de 1 milion lei.

-Clubul Fc Steaua nu a fost in niciun fel prejudiciat deoarece s-a inscris la masa credala pt suma de 1,1 milioane lei platita ,pe de alta parte l-a legitimat pe Costea Mihai in conditii mult mai avantajoase ,fara nicio suma de plata viitoare ,procent din revanzare, etc.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri despre atacatorul de la Munchen: S-a aflat abia acum

-Toate sumele de bani provenite la clubul FC Steaua au fost folosite in plata salariilor jucatorilor .

-Mai mult Fc Steaua Bucuresti a legitimat fara nicio contraprestatie si jucatorii Florin Costea si Andrei Prepelita, participand asfel in mod direct la denuntarea unor contracte cu clauze de rezilere de 20 milioane de euro.

-Atitudinea procurorului Cristina Barbulescu Fota NU este intamplatoare ,este acelasi procuror care a solutionat abuziv dosarul 50/P/2011 dosar in care s-a cercetat modul in care au fost furati jucatorii Valerica Gaman si Stefan Barboianu in ianuarie 2011 de catre gruparea criminala constituita de Victor Piturca!

Cristina Barbulescu Fota este o apropiata a procurorului TULUS FLORIN DORU, magistrat care a MUSAMALIZAT actiunile gruparii criminale in mai multe randuri .

Citeşte şi: Noi dezvăluiri despre teroristul care a produs carnagiul de la Nisa: Imaginile spun totul / VIDEO

Toate aceste aspecte, dar si altele pe care nu le pot divulga acum le-am adus la cunostinta STRUCTURII CENTRALE A DIRECTIEI NATIONALE ANTICORUPTIE si sunt increzator ca se va face lumina cu privire la aceste aspecte deosebit de grave", a tunat Mititelu pe facebook.

În urmă cu cîteva minute, Adrian Mititelu a revenit cu noi dezvăluiri pe facebook. De această dată, şeful Ştiinţei a devoalat o discuţie avută cu Gigi Becali în care acesta îi promitea că nu se va constitui parte civilă în proces. Până la urmă, totul a fost invers. "Cuvantul lui BECALI spre ZERO! Intr-o seara tarziu in jurul datei de 1 martie 2016 am fost apelat insistent de George Becali. Fara sa mai stea pe ganduri Becali a intrat direct in subiect,citez..."bai Adriane tata...ma ce dosar ai tu la DNA Craiova, ca mi-a zis Argaseala ca nu stiu ce ca nu stiu cum!!!!! Sechestru,Costea nu stiu ce infractiune...!" Eu oarecum nedumerit i-am raspuns ca stiu de existenta unui dosar din 2011, dar cred ca s-a inchis si ca nu reprezinta nicio problema....Apoi Becali imi spune .."stai asa sa-l sun pe Argaseala sa-mi zica mai bine" ..ii spun ok....Dupa cca. 15-20 minute revine Becali..."Bai Adriane ...vezi ca aia la Craiova vor sa-ti faca dosar pt evaziune si inselaciune si vor ca eu Steaua sa ma constitui parte civila..Auzi ca vezi doamne tu mai inselat!.....DAR STAI LINISTIT CA NU FAC EU TREABA ASTA ! EU SUNT GIGI BECALI SI NU BAG PE NIMENI LA PUSCARIE mai ales ca eu am luat jucatorul liber de contract si pe deasupra m-am inscris si la masa credala si imi i-au banii inapoi atunci cand o sa-i ai....Asa ca stai linistit ca nu fac eu asa ceva ..chiar acum il sun pe Argaseala si ii spun s-o termine cu chestia asta ca nu bagam noi lumea la puscarie.."!Discutia cu Becali s-a incheiat cu afirmatia acestuia ca nu se va constitui parte civila. Dupa cca. 30 zile de la aceasta discutie FC STEAUA s-a constituit parte civila in dosarul in cauza si prin urmare s-au creat premisele unui dosar penal in toata regula.", a dezvăluit Mititelu pe facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.