Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în politică! Alina Gorghiu: 'Se pune la cale SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis'

nasul.tv
klaus iohannis

Se pregătește un cutremur de o magnitudine uriașă în politica din România! Alina Gorghiu, co-președintele PNL, lansează bomba anului și spune că se pune la cale suspendarea lui Klaus Iohannis. Ea îi acuză în termeni extrem de duri pe Liviu Dragnea, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu, autorii acestui plan incendiar. Gorghiu susține că președintele Klaus Iohannis este în mare pericol.

Vezi și: REACȚIA lui Victor Ponta după acuzațiile Alinei Gorghiu: 'Cred că are sindromul postnatal!'

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu susţine că PSD pregăteşte "cea mai puternică ofensivă" împotriva "oricărei norme democratice", înainte de alegerile parlamentare.

"Miza acestor alegeri (...) nu este aceea de a câştiga din mâinile PSD oraş după oraş, comună după comună. PSD pregăteşte cea mai puternică ofensivă împotriva PNL, a Guvernului, a justiţiei, a preşedintelui României, împotriva oricărei norme democratice", a spus Gorghiu, marţi, la un eveniment prin care s-au marcat 141 de ani de la înfiinţarea PNL şi care a avut loc la Hanul Gabroveni.

Ea a afirmat că PSD doreşte să pună aceste planuri în practică înainte de alegerile parlamentare.

Citește și: A apărut cel mai periculos joc sexual: I se spune ruleta sârbească! Vezi ce presupune

"În România anului 2016, ticăloşia are un nume: Dragnea, Ponta, Tăriceanu - îmi pare rău să spun acest nume la aniversarea PNL. Aceşti trei oameni încearcă să genereze cea mai acută, puternică criză prin care poate trece România. De la o demitere a Guvernului, menţinerea lui Tăriceanu în funcţia de preşedinte al Senatului, o eventuală suspendare a preşedintelui României fac parte din planurile PSD pe care ar dori să le pună în practică chiar înainte de alegerile parlamentare. Cei trei iau în calcul toate variantele ca să poată prelua puterea, iar România va deveni un Hexi Pharma la nivel naţional, iar lupta anticorupţie se va dilua, pas cu pas, cu ei în fruntea României. (...) Miza PNL este să oprească acest lucru. (...) Aceasta este miza alegerilor din 2016", a declarat Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.