Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în presă: Suspiciuni că Mihai Gâdea e COLONEL

facebook.com
gadea

E cutremur în presa din România! Cel mai cunoscut realizator de talk-show-uri din țară, Mihai Gâdea, e acuzat că a e colonel. Candidatul PMP la Capitală, Robert Turcescu, e cel care a făcut aceste dezvăluiri. ”Doar eu şi Codruţa Kovesi am cerut MApN retragerea gradului. Mihai Gâdea este şi el colonel.”, titrează mediafax.ro.

Turcescu a spus că în rândul celor 2000 de colonei sunt şi alte persoane din presă care încă mai apar la televizor, amintind numele lui Mihai Gâdea.

Citește și: Mihai Gâdea îl SPULBERĂ pe Robert Turcescu: 'Îl dau în judecată și îi cer un milion de euro'

Turcescu a declarat, vineri, că alături de procurorul şef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut MApN retragerea gradului care i-a fost acordat, afirmând că sunt singurii care au adresat această solicitare din 2000 de persoane şi că va semna declaraţia de integritate.

„(…) Mergeţi până în anul 2012, atunci când a apărut lista coloneilor făcuţi la secret, spuneau la un moment dat anumite televiziuni în frunte cu Antena 3, era vorba, după aceea am aflat, de 2000 de nume. Sunt singurul dintre cele 2000 de nume (…) care am publicat acel livret militar. Pe respectivul livret militar dincolo de orice fotografie luată de pe net, greşit CNP-ul şi alte astfel de opţiuni, veţi observa că nu există, subliniez, nu există nicio semnătură a subsemnatului. Cele două semnături de acolo sunt semnăturile lui Gabriel Oprea, a declarat Robert Turcescu.

Citește și: România a fost EXCLUSĂ de la Eurovision

El a afirmat că, alături de Codruţa Kovesi, a cerut MAPN retragerea gradului care i-a fost oferit.

„Am scris un document, este vorba despre o solicitare către ministrul Apărării de la acea vreme, este vorba despre domnul Corneliu Dobritoiu, căruia i-am cerut public şi prin adresă oficială să retragă orice fel de grad dacă el a fost acordat într-adevăr pe numele subsemnatului, lucru pe care Corneliu Dobriţoiu l-a făcut în cazul meu şi al unei persone din România, cu care am avut un dialog telefonic, înainte de a face şi dânsa acest lucru, Laura Codruţa Kovesi, care a fost în aceeaşi situaţie ca mine, s-a trezit cu un livret militar, avansată în gard, pe modelul pe care îl practica la vremea respectivă domnul Gabriel Oprea.”, a mai spus Robert Turcescu.

Citește și: CIUDĂȚENII Cel mai lung covor de rumeguș din lume / VIDEO

Turcescu a afirmat că nu îi este ruşine cu nimic din ce a făcut în calitate de jurnalist, chiar dacă a fost „uneori mai pătimaş decât ar fi permis fişa postului”.

Robert Turcescu a declarat că va semna declaraţia de integritate din dosarul de candidatură pentru Primăria Municipiului Bucureşti şi că nu a „turnat” niciodată pe nimeni.

Citește și: Victor Ponta anunță ce trebuie să facă Liviu Dragnea după condamnare: ' Clar?'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.