Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR în SUA: Fostul șef al FBI face DEZVĂLUIRI GRAVE despre ce i-a cerut Donald Trump

movealongpeople.com
James Comey FBI

Fostul director al FBI James Comey a confirmat că preşedintele american, Donald Trump, i-a cerut să abandoneze ancheta asupra fostului consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională, Michael Flynn, implicat în afacerea amestecului Moscovei în alegerile prezidenţiale din SUA, potrivit mărturiei sale scrise postate miercuri pe internet, citată de AFP şi Reuters.

Povestind o discuţie privată care a avut loc la 14 februarie în Biroul Oval, Comey a scris că Trump a adus discuţia despre Michael Flynn, la acea dată consilierul lui pe probleme de securitate naţională, şi i-a declarat: "Sper că vei găsi o modalitate să abandonezi asta, să îl laşi în pace pe Flynn. Este un băiat bun", scrie agerpres.ro.

Citește și: A folosit ȘASE surori drept SCLAVE SEXUALE: Fetele i-au fost date chiar de către PĂRINȚII lor

Potrivit lui Comey, această cerere se referea la orice investigaţie legată de "falsele declaraţii ale lui Flynn cu privire la discuţiile purtate cu ambasadorul rus în decembrie", şi nu la ancheta mai largă asupra eventualelor legături dintre Rusia şi campania electorală a omului de afaceri republican.

"A fost îngrijorător, dat fiind rolul FBI ca serviciu de investigaţii independent", a scris James Comey.

Citește și: TOPLESS Alexandra Stan și-a arătat SÂNII pe plajă / FOTO HOT

De asemenea, el a mai povestit detaliat un dineu la Casa Albă, la 27 ianaurie, în cursul căruia Donald Trump i-ar fi spus: "Am nevoie de fidelitate. Aştept fidelitate".

"Nu m-am mişcat, nu am vorbit şi nici nu mi-am schimbat expresia feţei", a scris fostul şef al poliţiei secrete, descriind "o tăcere jenantă".

Citește și: Ultima propunere a Facebook: Tehnologia care ne citește gândurile și le transformă în mesaje scrise

Şi când preşedintele, la finalul cinei, a relansat chestiunea fidelităţii, Comey i-a răspuns că va "mereu va avea parte de onestitate din partea lui", acceptând ulterior cererea lui Donald Trump de a da dovadă de "onestitate fidelă".

James Comey a menţionat în declaraţie că îşi aduce aminte de nouă discuţii private cu Donald Trump în patru luni, trei în persoană şi şase la telefon.

Citește și: Spitalul care oferă tatuaje gratuite supraviețuitoarelor cancerului de sân

Acest document de şapte pagini a fost publicat miercuri de Comisia pentru serviciile de informaţii a Senatului, cu o zi înainte de audierea publică a fostului director al FBI.

El a mai confirmat că şi-a notat conţinutul discuţiilor sale cu preşedintele american, aşa cum au informat mai multe media.

Citește și: STUDIU Asta e planta ce ajută la combaterea obezității .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.