Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMUR la Casa Albă: Trump şi-a concediat după doar 10 zile directorul de comunicare

getty
Anthony Scaramucci

Preşedintele SUA, Donald Trump, a decis să-l demită pe Anthony Scaramucci din funcţia de director de comunicare, după doar 10 zile de la numire, informează New York Times.

Demiterea vine la câteva zile după un scandal public în care a fost implicat Scaramucci. Deranjat de faptul că în presă au apărut informaţii "scurse" de la Casa Albă, directorul de comunicare l-a sunat pe un reporter de la The New Yorker şi a încercat să-l determine pe acesta să-şi divulge sursa. În timpul conversaţiei, Scaramucci a jignit mai mulţi colegi de la Casa Albă, iar după publicarea afirmaţiilor sale a susţinut că nu a fost o conversaţie off the record.

Plecarea lui Scaramucci vine imediat după instalarea noului şef de cabinet al lui Trump, John Kelly. Precedentul şef de cabinet a fost înlăturat sâmbătă chiar din cauza neînţelegerilor cu Anthony Scaramucci. Fostul purtător de cuvânt al Casei Albe a demisionat în momentul în care Scaramucci a fost numit.

Publicaţia americană notează că nu este clar dacă Scaramucci va rămâne pe o altă funcţie în Casa Albă sau va pleca de tot din echipa lui Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.