Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cutremur la Timişoara: Daniel Stanciu şi-a dat demisia

gsp.ro
Daniel Stanciu

Managerul sportiv al celor de la ACS Poli, Daniel Stanciu, și-a dat demisia! Demisia vine mai mult forțat, după ce Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a aflat mai multe clauze de-a dreptul incredibile din contractele unor jucători!

Stanciu a fost cel care a insistat ca Zicu să revină la Timișoara și i-a făcut acestuia un contract pe măsură! " Ianis Zicu avea un contract fabulos, incredibil pentru Liga 1. Daniel Stanciu, cu care este bun prieten, i-a pus o mai multe clauze care au fost aflate de restul jucătorilor, care au pornit o revoltă împotriva fostului manager sportiv. Zicu avea o clauză în contract că dacă echipa prindea play-off-ul va încasa 50.000 de euro!

În cazul în care echipa se va salva de la retrogradare, Zicu urmează să primească 25.000 de euro! Mai mult, atacantul are o clauză de 10.000 de euro pentru fiecare cinci goluri pe care le marchează în tricoul violet! În plus, Zicu avea o clauză halucinantă că poate deveni liber de contract imediat dacă are o singură zi de întârziere a salariului!", anunţă gsp.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.