Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cutremur Mexic - Actorii mexicani Diego Luna şi Gael García Bernal au reuşit să strângă peste 200.000 de dolari

Actorii mexicani Diego Luna şi Gael García Bernal au reuşit să strângă peste 200.000 de dolari în cadrul campaniei internaţionale de ajutorare a Mexicului, în urma cutremurului devastator din 19 septembrie din centrul ţării, relatează luni EFE, potrivit agerpres.ro

Campania, care rămâne deschisă pe platforma Omaze până la 30 octombrie, a strâns până la această dată 209.224 de dolari prin intermediul a 3.452 de donaţii. 

Luna şi García Bernal au prezentat vineri această campanie prin mai multe clipuri, din care unul înregistrat chiar într-unul din punctele de dezastru din capitala mexicană. 

"Avem nevoie de ajutorul oamenilor din afară. Orice ajutor este binevenit. Vă mulţumim din adâncul inimilor noastre", spune Diego Luna. "Dragi oameni, după cum ştiţi la 19 septembrie, un mare cutremur a zguduit adâncul Mexicului", subliniază şi García Bernal într-un video postat pe reţeaua sa de socializare Twitter. 

Pe platforma "donate.omaze.com/mexico", cei doi actori au evidenţiat răspunsul "emoţionant" pe care societatea mexicană l-a avut în faţa acestei tragedii provocată de cutremurul care are un bilanţ încă provizoriu de 319 morţi. 

Ei au explicat că banii care se vor strânge vor fi utilizaţi "în mod urgent" la ajutarea sinistraţilor şi la reconstrucţia şcolilor, spitalelor şi locuinţelor sociale", prin intermediul organizaţiei civile Documental Ambulante.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.