Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMURĂTOR Ce mesaj postase liderul PSD din Dolj înainte de a muri în accidentul de mașină

Cu o zi înainte de a muri în accident împreună cu soția, liderul PSD din Dolj Radu Onofrei postase, pe pagina de Facebook, o fotografie cu ei doi care surprindea momentul în care el îi dăruia un buchet de flori și îi săruta mâna.

Citeste si: Ginerele lui Basescu, suspect in dosarul fiului fostului presedinte al Moldovei / UPDATE

Fotografia era însoțită de următorul text: „Puterea unei femei stă în eleganța, gingășia și dulceața de care dă dovadă. Femeia este acea ființă minunată care ne naște în dureri. Ea suferă nopți, adesea se ascunde în pernă plângând când copilul este bolnăvior.

Este ființa care nu se oprește niciodată să își arate dragostea. Ea trebuie să se simtă preţuită, respectată și iubită!!!“. Onofrei părea un romantic incurabil. Pagina sa abundă de mesaje de dragoste transmise soției și de fotografii cu ei doi.

Citeste si: OFICIAL - De ce l-a reţinut DNA pe fiul fostului preşedinte al Rep. Moldova. Ofiţer DIICOT implicat

„Am promis că te voi urma mereu. Întinde-mi, te rog, mâna și cheamă-mă, sunt aici să te sprijin, să te ocrotesc și să te iubesc, să plâng și să râd împreună cu tine, orice se va întâmpla, la începutul fiecărui zâmbet, la capătul fiecărei lacrimi, îți voi fi partener pe drumul vieții…“.

Un consilier local din comuna Măceșu de Sus, Radu Onofrei, soția sa, Alexandra, și președintele Partidei Romilor Dolj, Dumitru Nicolae, au murit ieri într-un grav accident de circulație, după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit pe drumul dintre comunele Giurgița și Bârca.

Vezi şi: VIDEO - Klaus Iohannis, aniversare la Cotroceni

Consilierul local din Măceșu de Sus, Radu Onofrei, de 45 de ani, conducea autoturismul dinspre Bârca spre Giurgița. În mașină se afla și soția sa, Alexandra, de 44 de ani. La un moment dat, din sens opus a venit un autoturism Skoda condus de Dumitru Nicolae, de 71 de ani, președintele Partidei Romilor Dolj. Pe locul din dreapta al mașinii stătea secretara organizației județene, Silvia Enache, de 29 de ani. Potrivit polițiștilor rutieri ajunși la locul accidentului, Dumitru Nicolae a intrat într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a lovit frontal autoturismul condus de Radu Onofrei.

Impactul a fost devastator, iar mașinile s-au făcut zob. Alexandra Onofrei a murit pe loc, soţul său câteva minute mai târziu, iar Dumitru Nicolae și Silvia Enache au fost transportați cu ambulanța. Nicolae a fost intubat și ventilat mecanic, dar nu a rezistat și a murit pe drum. Singura care a scăpat cu viață a fost Silvia. Ea a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Craiova cu dureri la nivelul încheieturii mâinii stângi și la șoldul stâng, scrie gds.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.