Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CUTREMURĂTOR Durerea mamei românului condamnat la moarte: 'Urlu şi plâng'

Ionut Gologan

Familia Gologan e în stare de şoc. Ionuţ Gologan a fost condamnat definitiv la moarte, iar mama acestuia e în stare de şoc. Acesta nu mai are nicio sansa se scape de pedeapsa capitala. Mama lui Ionut Gologan a aflat sentinta definitiva a Curtii Federale de Justitie a Malaysiei, care a judecat recursul in cazul fiului ei.

Citeşte şi: Falca subțire cu bani se ține: Ultima ispravă a primarului PNL din Arad / FOTO

"Mi-a fost teama sa citesc presa in dimineata asta. Nu am inchis un ochi si m-am rugat sa fie bine. Sper ca sultanul sa il crute, Ionut este un baiat bun care regreta ce a facut", a marturisit mama lui Ionut la scurt timp dupa ce romanul a fost condamnat definitiv la moarte. Curtea Federala de Justitie a Malaysiei, care a judecat marti recursul in cazul cetateanului roman condamnat la pedeapsa capitala in Malaysia, pentru trafic de droguri, a confirmat pedeapsa capitala printr-o decizie definitiva, fiind epuizate astfel toate caile interne de atac in acest caz, a informat Ministerul Afacerilor Externe.

Citeşte şi: Vedetele care au trecut prin patul milionarului din dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri”

"Mă rog să nu-i ia viaţa! Zi de zi urlu, plâng, mă duc şi zic: unde eşti, Ionuţ? Vino să-ţi dau o porţie de mâncare, Ionuţ! A fost şi cred că este un copil bun şi acolo. N-a deranjat pe nimeni. Celor de acolo din Malaesia mă rog să aibă înţelegere, să-i suspende pedeapsa cu moartea şi să îl trimită aici în ţară!", a mărturisit femeia pentru cei de la Antena Stars.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.