Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Dacă nu vreţi să fiţi complici la distrugerea României, suspendaţi-l pe Klaus Iohannis!'

www.aktual24.ro
Iohannis 1 Decembrie

"Ce trebuie să mai facă preşedintele Klaus Iohannis ca Parlamentul să demareze procedura de suspendare?

Întrebarea le-o adresez direct preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Nu geaca roşie pe care a purtat-o ieri Klaus Iohannis a deranjat, ci modul în care a călcat în picioare Constituţia, cu fiecare pas pe care l-a făcut în Piaţa Universităţii. Aşa cum deranjează şi faptul că a tăinut şi susţinut cârdăşia SRI-DNA, devenind părtaş la transformarea României într-o ţară terorizată de poliţia politică.

Plec de la premisa că la manifestaţiile de ieri seară au participat şi foarte mulţi oameni simpli, corecţi, care au ales să-şi exprime în felul acesta dezacordul faţă de ceea ce ei consideră un derapaj. Prin prezenţa lui Iohannis şi a lingăilor săi, fie ei userişti sau penelişti, aceşti oameni au fost compromişi şi folosiţi ca masă de manevră.

Cum poate vorbi despre apărarea statului de drept un om care a nesocotit o decizie definitivă a justiţiei şi care, la fel ca şi Traian Băsescu, de când şi-a început mandatul nu avut altă ocupaţie decât să-şi şicaneze adversarii cu dosare comandate? Pentru Klaus Iohannis noţiunea de democraţie nu există, aşa cum nu există nici Constituţia României. Prin instigare, prin insolenţă, a încălcat articolul 80 din Legea Fundamentală.

Dacă Klaus Iohannis doreşte să-i ia locul lui Cătălin Avramuţă – „Stegarul dac”, să-i dăm posibilitatea să se manifeste liber. Nu ca preşedinte, ca simplu cetăţean. Dar pentru asta este nevoie de o acţiune a Parlamentului, motiv pentru care le cer preşedinţilor celor două Camere să pună capăt abuzurilor lui Klaus Iohannis prin procedura de suspendare.", s-a arătat într-un comunicat trimis de PER pe adresa redacției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.