Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș a semnat în Cartea de Onoare a Parlamentului Bavariei

semnatura

Premierul Dacian Cioloş s-a întâlnit luni cu preşedintele Parlamentului Landului Bavaria, Barbara Stamm, şi a semnat în Cartea de Onoare a instituţiei. 

"O onoare pentru mine să vizitez Parlamentul Bavarez, pământ primitor pentru fraţii noştri saşii transilvăneni", a scris premierul în Cartea de Onoare. 

Premierul se află, de duminică, în vizită în Landul Bavaria şi a fost însoţit, la Parlament, de şeful Cancelariei, Dragoş Tudorache, şi de ambasadorul României la Berlin, Emil Hurezeanu.

Năstase vede mize ascunse în politică și servicii: De ce ar fi fost îndepărtat Tobă


Dacian Cioloş va mai avea luni, în cea de-a doua zi a vizitei sale oficiale la Munchen, întâlniri cu Horst Seehofer, premierul Landului Bavaria, şi cu reprezentanţi ai Comitetului estic al economiei germane (Ost Ausschuss).

Tragedie în Tel Aviv: Zeci de persoane dispărute după prăbușirea unei clădiri

În jurul prânzului, premierul va participa la un dejun de lucru oferit de Comitetul estic al economiei germane. 

Ulterior, şeful Guvernului va participa la o masă rotundă pe tema IT&C, după care va merge la Cancelaria landului Bavaria pentru întrevederea cu premierul Horst Seehofer. 

Potrivit unui comunicat transmis duminică de Guvern, convorbirile cu oficialii bavarezi se vor concentra pe relaţiile bilaterale româno-germane, aflate în prezent la un nivel excelent, impulsionate de un dialog politic intens, dar şi de o componentă economică substanţială: Germania este primul partener comercial al României şi al treilea investitor străin în România. 

Premierul Dacian Cioloş le va prezenta reprezentanţilor mediului de afaceri bavarez oportunităţile pe care le oferă în prezent România pentru investitori, mai ales pentru dezvoltarea segmentului de cercetare şi dezvoltare (R&D) şi va milita pentru extinderea cooperării economice bilaterale de ansamblu. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.