Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș a ZBURAT cu un avion PRIVAT spre Roșia Montană - FOTO

inquam / George Calin
dacian ciolos

Dacian Cioloş a efectuat, vineri, 4 noiembrie, o vizită în Petroşani şi Alba Iulia, unde s-a întâlnit cu autorităţile locale din Valea Jiului şi din zona Roşia Montană - Munţii Apuseni. Delegația din care mai făceau parte vicepremierul Vasile Dîncu, consilierul de stat Ionel Dancă şi secretarul de stat în Ministerul Culturii, Oana Bogdan a călătorit la bordul unui avion privat.

Secretarul de stat în Ministerul Culturii, Oana Bogdan, a postat pe contul său de Facebook o fotografie din timpul călătoriei cu avionul privat în care se afla și premierul Cioloş.

Citește și: Traian Băsescu, ATAC la adresa unor 'politruci': 'Vântură minciuna DEZMEMBRĂRII ȚĂRII'

Angajata Ministerului Culturii stă la geamul aeronavei, în timpul zborului, iar postarea sa conţine o trimitere la un articol despre conferinţa sustinuţă de Dacian Cioloş în timpul vizitei din Valea Jiului şi Roşia Montană.

Prim-ministrul Dacian Cioloș a mers, vineri, la Petroșani și Alba Iulia, unde s-a întâlnit cu autoritățile locale din Valea Jiului și din zona Roșia Montană – Munții Apuseni, cărora le-a prezentat mecanismul de sprijin elaborat de Guvern pentru dezvoltarea integrată a zonelor-pilot de intervenție, care vizează și aceste două foste zone miniere mono-industriale, anunță România TV.

De asemenea, premierul Dacian Cioloș a avut întâlniri cu rectorul Universității Petroșani și cu membri ai Senatului Universității, a vizitat Biroul local al Unității Guvernamentale de Asistență Tehnică – Valea Jiului și a avut discuții cu oameni de afaceri din Alba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.