Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș dă cărțile pe față: Cum răspunde la întrebarea dacă a fost șantajat

ciolosParlament2

Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi, că nu îl impresionează declaraţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, legate schimbarea Guvernului, subliniind că fiecare îşi asumă deciziile politice pe care le ia şi răspunde pentru ele în faţa electoratului.

Întrebat dacă se teme după ce Liviu Dragnea a anunţat că actualul Guvern ar putea fi schimbat după alegerile locale, Cioloş a replicat: "Sunt declaraţiile unui lider politic, le iau ca atare şi sincer nu asta mă preocupă pe mine. Sigur că Parlamentul cum a numit acest Guvern poate, dacă există o majoritate, să-l şi demită. Cred că responsabilitatea oricărei decizii politice este în faţa cetăţenilor, a alegătorilor şi nu vizavi de Guvern. Eu am spus că îmi asum această responsabilitate atâta timp cât ea îmi va fi acordată, în principiu până la sfârşitul anului, şi nu mă impresionează astfel de declaraţii. Eu ceea ce fac o spun foarte clar, fiecare apreciază şi îşi asumă deciziile pe care le ia''.

Citește și: Un jurnalist și-a ucis iubita, psiholog, într-un ciudat act sexual

Premierul a mai spus că în relaţia cu Liviu Dragnea şi PSD au existat presiuni, însă a negat că s-ar fi simţit vreodată şantajat.

"Şantajat, nu. Au fost presiuni, au fost solicitări ... ele au fost făcute şi publice pe anumite decizii, însă am luat deciziile pe care le-am considerat", a explicat Cioloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.