Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș și Mihai Gâdea sunt FAȚĂ ÎN FAȚĂ: Cum și-a explicat premierul prezența în 'MOCIRLĂ'

dacian ciolos la antena 3

Dacian Cioloș a acceptat invitația Antena 3 de a fi prezent la o emisiune moderată de Mihai Gâdea, CEO al postului de știri. Dacian Cioloș și-a explicat acuzațiile că Antena 3 este o ”mocirlă” și că trebuie să-și facă ”duș” după o vizită la această televiziune de știri.

Mihai Gâdea: Domnule Cioloș, ați mai auzit ca un premier din UE să spună despre telepectatorii unei televiziuni ca fiind într-o mocirlă?

Dacian Cioloș: Nu a fost referirea mea la telespectatorii Antena 3. De asta sunt aici. Respect pe toți cetățenii. Trebuie să recunoaștem că au fost mai multe situații în care s-au spus neadevăruri legate de mine sau guvernul meu, minciuni repetate. Nu mă deranjează critica, ci minciuna. Nu eu am inițiat discuția despre mocirlă, ci cei care m-au invitat. Dacă vreun telespectator s-a simțit ofensat îmi cer scuze față de el pentru că nu viza pe niciunul dintre ei. Eu am tot respectul față de mocirlă. Ca agronom, ne folosim pentru că dă viață. Eu am lucrat în mocirlă. Nu am folosit, astăzi, în sens peiorativ, termenul.”

Citește și: Simona Halep uimește din nou: A anunțat că RENUNȚĂ

Cioloș a venit, în emisiunea ”Sinteza Zilei”, cu o serie de titluri date, de-a lungul timpului, de Antena 3 pe care le-a numit mincinoase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.