Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș îl dă de gol pe Liviu Dragnea: Ce limbaj folosește fostul premier / FOTO

ciolos dragnea

Fostul premier Dacian Cioloş este de părere ca actualul prin ministru ar trebui să se prezinte în faţa Parlamentului pentru a da explicaţii în legătură cu plafonarea indemnizaţiilor pentru mame, aşa cum a procedat şi el anul trecut, la solicitarea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

"Din ciclul 'dacă doriţi să revedeţi': unii lideri politici au o capacitate de anticipare surprinzătoare! Iată ce scria domnul Dragnea într-o scrisoare deschisă în 8 Septembrie 2016. Folosind aceeaşi măsură a PSD este, evident, momentul ca actualul Premier să fie chemat în Parlament, să explice ce are de gând cu pensiile, cu indemnizaţiile pentru creşterea copilului, cu taxele, cu bugetul ţării în general", scrie, joi, Cioloş într-o postare pe Facebook la care ataşează scrisoarea transmisă de Liviu Dragnea din septembrie anul trecut.

Citește și: China nu se lasă! Ce armă pregătește pentru a se lua la trântă cu SUA

De asemenea Dacian Cioloş mai solicită coaliţiei de guvernare să explice alegătorilor de ce a trecut prin Parlament "lucruri neaplicabile".

"Să explice de ce coaliţia PSD-ALDE a minţit fără scrupule oamenii anul trecut, când au promis şi au trecut prin Parlament lucruri care erau evident neaplicabile. Este în primul rând o datorie faţă de cei care i-au votat", notează fostul prim ministru.

Citește și: Perioadă nefastă! Cel mai mare furnizor de servicii de comunicații din România, atins la portofel

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a trimis, în septembrie anul trecut, o scrisoare deschisă premierului de atunci, Dacian Cioloş, în care îi solicita acestuia o poziţie oficială a Guvernului referitoare la măsuri "care îi îngrijorează pe cetăţeni", între care plafonarea indemnizaţiilor pentru creşterea copilului, majorarea taxelor pentru cei cu activităţi independente prin schimbarea Codului fiscal.

De asemenea, liderul social-democraţilor îi solicita prim-ministrului să prezinte "de urgenţă în faţa Camerelor reunite ale Parlamentului un raport privind situaţia economică reală a ţării".

Citește și: Vești nemaipomenite! Câte sute de kilometri de autostradă vor mai fi scoase la licitație în 2017 .

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.