Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, mesaj în noapte: 'Sunt o problemă de siguranță națională'

facebook.com
ciolos

Premierul Dacian Cioloș a transmis un mesaj pe care îl consideră de ”siguranță națională”. Vineri noaptea, Cioloș a scris că tăierile ilegale de pădure sunt o problemă de siguranță națională.

Șeful Guvernului anunță că s-a înăsprit regimul amenzilor și, mai mult, au fost introduse și unele noi.

”Mai mult decât o problemă de mediu, tăierile ilegale de pădure sunt o problemă de siguranță națională. De aceea, acționăm pe mai multe fronturi. Săptămâna aceasta am înăsprit regimul contravențiilor - în unele cazuri, cuantumul amenzilor a fost dublat - și am introdus peste 100 de noi sancțiuni pentru tăieri abuzive de pădure.

Citește și: Dedesubturile numirii Madalinei Puscalau in functia de purtator de cuvant la Cotroceni! Fosta prezentatoare tv a ajuns la Klaus Iohannis prin…

În plus, am dat responsabilități suplimentare angajaților ocoalelor silvice, Poliției și Jandarmeriei. Totodată, am clarificat prevederile privind constituirea perdelelor forestiere de protecție. Aceste măsuri fac parte dintr-un pachet mai larg, aflat în lucru la Guvern, care, între altele, cuprinde stabilirea unei evidenţe clare a proprietarilor şi administratorilor de pădure, transparentizarea și verificarea amenajamentelor silvice, regenerarea terenurilor forestiere de pe care s-a exploatat masa lemnoasă, îmbunătățirea programului SUMAL. Vă invit să continuați să vă implicați în acest proces de protejare și recuperare a pădurilor. Puteți sesiza transporturile ilegale de lemn prin aplicația „Inspectorul Pădurilor”.”, e mesajul lui Dacian Cioloș.

Citește și: Chiar în orașul lui Klaus Iohannis, cu mulți oameni lângă el: Un taximetrist se masturbează în mașină / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.