Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș reacționează în scandalul cu Corina Crețu: Nu am niciun interes

ciolos cretu

Premierul Dacian Cioloş a declarat vineri că o susţine pe Corina Creţu şi că nu are niciun interes ca aceasta să aibă "un insucces" în mandatul său de comisar european.

Vezi şi: Dezvăluiri JENANTE: De ce o părăsesc angajaţii pe comisarul european Corina Creţu

Întrebat ce părere are despre presiunea mediatică, din ultima perioadă, asupra Corinei Creţu, şeful Executivului de la Bucureşti a replicat: "Eu am susţinut-o pe Corina Creţu şi am respectat decizia preşedintelui Juncker încă de la început, (...) şi acum, în calitate de prim-ministru, consider că e important pentru România ca doamna Creţu, care este comisarul pe care l-a dat România, să poată să îşi desfăşoare activitatea în condiţii bune şi sper ca acest lucru să se întâmple. (...) Şi de asta eu am fost surprins de alegaţii care au apărut în presă vis-a-vis de o ranchiună din partea mea sau un interes din partea mea de a-i afecta calitatea mandatului. Vreau să spun încă o dată că eu îi doresc succes Corinei Creţu şi am avut o discuţie cu ea la telefon zilele trecute, îi doresc succes şi o să îi dau tot sprijinul. Nu am absolut niciun fel de alte ambiţii şi ar fi chiar ridicol să se spună că am eu interes într-un insucces al Corinei Creţu, mai ales acum când mi-am asumat această responsabilitate de prim-ministru".

Mai multe detalii aici: Război total Creţu-Cioloş: Umilită în 'Politico', Creţu loveşte prin 'New Europe'

Cioloş a adăugat că nu crede că imaginea României e afectată şi a precizat că are încredere în capacitatea preşedintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, de a decide referitor la funcţionarea Comisiei.

Vezi şi: Corina Creţu reacţionează după ce a fost umilită de o publicaţie internaţională

"Nu cred că imaginea României este afectată. Ar fi afectată dacă am intra noi într-un scandal şi într-un astfel de circ. Eu am încredere în capacitatea preşedintelui Juncker de a decide vis-a-vis de funcţionarea Comisiei, vis-a-vis de performanţa membrilor Comisiei. Am trecut eu însumi prin această experienţă de membru al Comisiei Europene şi ştiu cum se lucrează acolo", a afirmat premierul Cioloş, scrie agerpres.ro

Citește și: Cine i-a 'spălat' imaginea Corinei Crețu: Are legătură cu Dan Voiculescu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.