Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, un NOU atac la Antena 3

dacian ciolos

Premierul Dacian Cioloș lansează, miercuri, un atac indirect la adresa postului de televiziune, Antena3. Acesta susține, într-o postare pe Facebook, că aseară a participat la o emisiune (c.n. „Sinteza Zilei”) unde „ s-a cam repetat o sigură întrebare”, făcând referire la tema „mocirlei” de la Antena 3. De asemenea, premierul Dacian Cioloș subliniază că, astăzi, la Digi FM, i s-a oferit ocazia să vorbească, citez: „despre ce cred eu că rămâne bun pentru români după acest guvern”.

Kovesi iese la rampă înainte de alegeri: Mesaj tranşant despre politicieni

Pentru ca aseară am participat la un interviu unde s-a cam repetat o singură întrebare, azi am vorbit la Digi FM despre ce cred eu că rămâne bun pentru români după acest guvern. Am răspuns și ultimelor povești hazlii care s-au spus despre mine zilele acestea, a scris premierul Dacian Cioloș, pe pagina de socializare.

„Dincolo de orice, cred că e bine să spui lucrurilor pe nume fără să jignești. Acesta a fost obiectivul prezenței la Antena 3. Lumea a auzit și punctul meu de vedere și mi-am prezentat argumentele. Îmi pare rău pentru că n-am început eu să folosesc cuvântul. Liiceanu m-a întrebat de ce ma duc în mocirlă, oamenii erau îndoiți. Am explicat că mă duc să explic punctul de vedere. A fost interpretat altfel. Sunt agronom și orice e apă și materie organică, înseamnă creștere.”, a spus premierul, la Digi FM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.