Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, vizită oficială în Germania

dacian ciolos

Premierul Dacian Cioloş efectuează, duminică şi luni, o vizită oficială în Germania, la Munchen.  Potrivit unui comunicat al Guvernului, deplasarea în Germania va avea un caracter în principal economic, prin discuţiile pe care Dacian Cioloş le va avea cu autorităţile de land şi reprezentanţi ai unor puternice companii germane, atât din Bavaria, cât şi din alte zone ale Germaniei. 

Programul vizitei premierului Dacian Cioloş include întrevederi cu reprezentanţi ai Comitetului estic al economiei germane (Ost Ausschuss), participarea la o masă rotundă pe tematică IT&C pentru prezentarea potenţialului României şi o deplasare la sediul BMW AG pentru discuţii cu membri ai board-ului companiei.

Un fotbalist transferat pe milioane, depistat pozitiv cu COCAINĂ


De asemenea, Dacian Cioloş va avea o întrevedere cu Horst Seehofer, premierul landului Bavaria şi cu Barbara Stamm, preşedintele Parlamentului local. 

Convorbirile cu cei doi oficiali se vor concentra pe relaţiile bilaterale româno-germane, aflate în prezent la un nivel excelent, impulsionate de un dialog politic intens, dar şi de o componentă economică substanţială: Germania este primul partener comercial al României şi al treilea investitor străin în România.

Mădălina Dobrovolschi, COMPARATĂ cu Livia Stanciu: Și-a primit răsplata


În vizita de la Munchen, centru economic puternic al Germaniei, premierul Dacian Cioloş va prezenta oportunităţile pe care le oferă în prezent România pentru investitori, mai ales pentru dezvoltarea segmentului de cercetare şi dezvoltare (R&D) şi va milita pentru extinderea cooperării economice bilaterale de ansamblu.

Adrian Năstase, RĂZBOI cu brokerul Sima: Țeparule, lasă gargara

PRU începe campania agresivă de racolare a lui Ponta: A fost lansat PokePonta!

Ponta, SCENARIU NEGRU pentru români

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.