Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, vizită SURPRIZĂ la USR: Ce planuri de viitor se fac

facebook.com
Dacian Ciolos

Fostul premier Dacian Cioloș a ajuns astăzi la grupul parlamentar USR de la Cameră, la ora 13.

„Este o întâlnire cu grupul parlamentar USR de la Cameră. A venit să mulțumească pentru susținere. Va lansa un ONG. Nu face partid, nu vrea să divizeze și mai mult dreapta. ONG-ul va pune la dispoziția USR materialele și oamenii care pot ajuta la munca de opoziție și politică, în general foști miniștri și oameni de la Cancelarie care cunosc subiectele și instituții.”, au precizat surse din USR pentru știripesurse.ro.

Amintim că, în perioada campaniei electorale, Dacian Cioloș s-a bucurat de sprijinul politic al USR. Dacian Cioloș le-a mulțumit atunci membrilor USR pentru sprijinul anunţat faţă de platforma sa. „Le mulţumesc pentru asta, le mulţumesc membrilor lor şi tuturor celor care vor altceva de la politică. Le mulţumesc pentru ca au înţeles şi au avut curajul să îşi asume valori şi principii pentru guvernare, înainte de orice promisiune electorală”, preciza fostul premier, într-o postare pe Facebook.

După alegerile parlamentare din 11 decembrie, Nicușor Dan a spus că uşa USR este deschisă pentru premierul Dacian Cioloş.

În prima conferință de presă de după numărarea voturilor înregistrate la alegeri, Nicușor Dan a relansat invitația către Dacian Cioloș. „Domnia sa are ușa deschisă la USR, dacă se va decide să facă pasul”, a declarat Nicușor Dan, într-o conferință de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.