Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloș, mesaj EMOȚIONANT de Ziua României: 'În spatele miracolului se află oameni' - VIDEO

dacian ciolos

Dacian Cioloș a lansat pe pagina sa de Facebook un mesaj de 1 Decembrie în care a amintit momentul Marii Uniri din 1918. "Astăzi, la 98 de ani de la acel moment, la doar 2 ani înainte de centenarul Marii Uniri, suntem în fața unei provocări care să ne permită să desăvârșim acest proiect al României moderne.", a spus premierul într-un mesaj video.

Citește și: Ponta îl ÎNȚEAPĂ pe Iohannis de 1 DECEMBRIE: 'E ziua României (nu ziua lui Klaus)'

"Consfințirea Marii Uniri a României Moderne a fost un miracol al istoriei. Însă, în spatele miracolului se află oameni! Oameni care au știut să viseze, care au știut să pună în aplicare acest ideal cu consecvență, cu stăruință.

Acest lucru s-a putut în 1918 pentru că am avut calitate în educație, valoare în cultură, a fost posibil datorită curajului armatei române, a fost posibil pentru că am avut oameni politici inspirați.

Astăzi, la 98 de ani de la acel moment, la doar 2 ani înainte de centenarul Marii Uniri, suntem în fața unei provocări care să ne permită să desăvârșim acest proiect al României moderne. Acest lucru este posibil asumându-ne un proiect de țară împreună, dincolo de diferența de viziune, dincolo de chestiunile cotidiene pe care le mai avem de rezolvat, acest vis și această viziune asupra a ce vrem de la România viitorului ne poate ajuta să găsim în noi forța coeziunii în a susține un proiect de țară.

Suntem într-un moment în care prin alegerile pe care le vom face, prin consecvența prin care vom fi capabili să ducem un proiect la bun sfârșit, de acestea va depinde viitorul României. Sunt convins că putem să ni-l asumăm împreună.

La mulți ani, România! La mulți ani, români, oriunde v-ați afla! La mulți ani, tuturor celor care trăiesc în România!", a spus premierul într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.