Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş dă cărțile pe față: Ce spune despre negocierile cu USR şi PNL / VIDEO

Dacian Ciolos GDS

Fostul premier, Dacian Cioloş, face o serie de afirmaţii surprinzătoare. Chiar dacă cei de la PNL şi USR au spus de fiecare dată că îl vor în partidele lor, se pare că lucrurile nu au stat chiar aşa. Cel puţin aşa susţine Cioloş, care a fost prezent la Ceremonia de decernare a premiilor Grupului de Dialog Social. Mai mult, Cioloş anunţat că el şi echipa lui nu vor pleca din România.

Citeşte şi: În ce bagă Dacian Cioloș 'bani grei' / FOTO

"Ce să preiau domnule? Ne-am săturat ca unii să preia. Nu m-au invitat şi nici nu am refuzat. Sunt doar zvonuri. Sunt interese ale unora care se bat de dragul puterii. Sunt bătălii care nu mă interesează. Nu vreau să mă bat pentru putere în interiorul într-un partid. Noi nu fugim nicăieri din ţară spre disperarea unora. Rămânem aici.", a anunţat fostul premier.

Cioloş i-a înţepat pe politicieni. "Partidele care nu au lideri să îşi caute lideri. Noi nu vrem să fim culpabilizaţi pentru problemele altora.", a spus Cioloş.

Un moment inedit s-a întâmplat când Vlad Alexandrescu, actual parlamentar USR, fost ministru în cabinetul lui Dacian Cioloş, a spus că Cioloş e binevenit oricând la USR. "Dacian Cioloş e dorit în USR de 80% dintre cei de acolo. Pot să o demonstrez. Eu plec acum cu o cerere semnată şi mă duc cu ea la Sectorul 1. Şi vei intra, îţi garantez.", a spus Alexandrescu.

Cioloş i-a răspuns. "Eu nu am fost la negocieri nici cu PNL, nici cu USR. Rezolvaţi-vă problemele şi, pe urmă, vom vedea.", i-a răspuns Cioloş.

Citește și: Udrea, după controlul judiciar: 'Tot dosarul a fost o PREFĂCĂTORIE'

Fostul premier a fost premiat de către cei de la GDS și s-a referit şi la protestele de stradă de la începutul anului. "Vă mulţumesc pentru acest premiu, dar este pentru toată echipa guvernamentală. România are nevoie de echipe care să lucreze pentru comunităţi. E nevoie de un efort să convingem cât mai mulţi români că ROmânia nu are nevoie de tătuci şi de lideri mesianici. Sper ca totul să aibă o echipă şi mai puţin figuri carismatice. Ceea ce am încercat să facem anul trecut, să dăm un semns guvernării, că acele seminţe plantate încep să încolţească. O parte din ce în ce mai mare din societate ştie să îşi asume şi să acţioneze cu valorile pe care le crede. Ceea ce s-a întâmplat la sfârşit de ianuarie şi început de februarie demonstrează că societatea românească e cu un pas în faţa politicienilor în privinţa responsabilităţii. Nu e suficient doar să rezistăm, să ne canalizăm şi pe construcţie. România are acum nevoie de construcţie şi de asumare a acestei construcţii.", a mai spus Cioloş.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.