Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dacian Cioloş iese la atac: 'Am găsit doar aberaţii în Codul Fiscal'

ponta ciolos

Premierul Dacian Cioloş face scandal şi arată cu degetul asupra PSD-ului şi a fostului prim ministru, Victor Ponta. Cioloş spune că a găsit numai aberaţii în Codul Fiscal şi că a fost nevoit să corecteze foarte multe greşeli.

De asemenea, Cioloş i-a atacat pe politicieni şi a transmis clar că nu mai acceptă niciun atac din partea PSD-ului fără argumente clare.

Citeşte şi: Victor Ponta îşi 'curentează' duşmanii: Atac dur la adresa lui Traian Băsescu şi a tehnocraţilor

"E simplu ca în an electoral să pui toate greşelile de până acum în cârca tehnocraţilor. Noi am elaborat normele de aplicare ale Codului Fiscal. Atât. Am respins ideea că acest guvern are un dispreţ faţă de veterani. Sunt prevederi în Codul Fiscal pe care guvernul trebuie să le aplice. Sunt multe aberaţii acolo pe care a trebuit să le scoatem. Să vedem cum vom rezolva o problemă care nu a fost creată de guvern. Acum le pun pe toate pe umerii tehnocraţilor. E simplu să faci asta în an electoral.", a spus Dacian Cioloş.

Citește și: Un nou capitol în istoria umanității se încheie: Ultima fabrică de acest tip se închide

Şi asta nu e tot. Premierul Dacian Cioloş a anunţat că a cerut Ministerului de Finanţe să analizeze posibilitatea de a permite în continuare veteranilor şi familiilor lor să plătească impozitul cu deducerile la care are dreptul veteranul. "Am cerut Ministerului de Finanţe să analizeze inclusiv posibilitatea de a permite în continuare veteranilor şi familiilor să plătească impozitul cu deducerile la care are dreptul veteranul atunci când clădirile respective sunt folosite pentru locuinţe de familie", a precizat Cioloş.

Citește și: Record mondial: Cel mai mare dans în stil Superman / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.