Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Daciana dă replica PNL. Ce spune de candidatura soţului său la Preşedinţie

daciana

'Eu am fost pe scena la Romexpo si a fost lansarea candidatilor aliantei PSD-UNPR-PC. Pot sa spun ca aceasta alianta are cei mai buni candidati. Am început campania si principalul mesaj este 'Mândri ca suntem români'. Restul sunt întrebari ipotetice', a raspuns Daciana Sârbu, fiind chestionata cu privire la anuntul facut, sâmbata, de catre Victor Ponta, potrivit caruia daca va exista un consens în cadrul aliantei electorale PSD-UNPR-PC privind candidatura sa la prezidentiale, raspunsul sau va fi 'Da'.

De asemenea, Daciana Sârbu s-a referit si la acuzatiile liberalilor cu privire la sumele cheltuite de PSD în campania electorala, afirmând: 'Tot ce pot eu sa spun este ca suntem cea mai puternica alianta, ca facem campanie electorala si daca altii nu fac campanie si nu se vad, este problema domniilor lor'.

'Înca din primele zile de campanie electorala, Partidul Social Democrat îsi etaleaza aroganta, opulenta si atitudinea sfidatoare fata de electorat. Afirmatia mea are acoperire în dispretul evident al PSD fata de români, etalat cu nerusinare prin milioanele de euro cheltuite pe publicitatea electorala desantata cu care Victor Ponta a umplut întreaga Românie. Practic, oriunde te uiti în tara, nu exista intersectie sau strada mai mare care sa nu aiba un afis urias, un banner sau un mesh cu proaspatul premier-candidat la Presedintie', se arata într-un comunicat de presa al viceliderului PNL, Dan Motreanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.