Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Andronic, analiză LA SÂNGE a bătăii dintre Palada şi Goţiu: 'Două persoane agresive...'

Miercuri seara, politicianul USR Mihai Goţiu a fost lovit de sociologul Mirel Palada în cadrul unei emisiuni tv, în timpul pauzei publicitare. După incident, nu puţini au fost cei care au lansat opinii despre eveniment. Jurnalistul Dan Andronic susţine însă că ambii protagonişti sunt vinovaţi: Mirel Palada pentru atac, iar Mihai Goţiu pentru că ar fi făcut tot posibilul să-l provoace pe acesta.

"Un scurt comentariu la incidentul de ieri de la B1 TV, pentru că văd că mulți n-au înțeles ce s-a întâmplat. Deși inițial am crezut că este o glumă, am văzut că lucrurile sunt mai serioase. Așa că am urmărit emisiunea și ceea ce s-a scris.
1. Mirel Palada s-a auto-exclus din rândul celor care mai pot purta un dialog într-o emisiune. Gestul său nu are justificare, iar faptul că practică aikido este un argument în plus că nu avea de ce să reacționeze așa.
2. Mihai Goțiu a făcut tot posibilul ca să-l provoace. Mirel Palada când l-a întrerupt a făcut-o spunând : Îmi cer scuze că vă întrerup... S-a ales cu apelativul de nesimțit. După care Goțiu a continuat, în direct, să-l facă nesimțit.
3. Din ceea ce mi-au povestit cei din studio, senatorul USR, în pauză, a recidivat, iar Mirel Palada l-a pocnit.
Concluzia: vorbim de două persoane agresive, una verbal, alta fizic. Vorbim de un comportament suburban în cazul celor doi, de încălcarea limitelor unei dezbateri civilizate.
Asta ca să fie clar că din punctul meu de vedere nu există victime/eroi în această poveste.", a scris Dan Andronic pe Facebook.

Citeşte şi: Război TOTAL între Traian Băsescu şi Liviu Pleşoianu: 'Băsescu, artizanul Noii Securități.' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.