Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Andronic, ATAC VIRULENT la adresa magistraţilor: 'Gândire demnă de Rusia lui Stalin'

dan andronic

Jurnalistul Dan Andronic a lansat recent un atac fără precedent la adresa magistraţilor. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Andronic susţine că "Legea răspunderii magistraților este necesară pentru a stopa abuzurile magistraților!". În susţinerea afirmaţiei sale jurnalistul dă şi două exemple care, spune el, l-au lăsat perplex.

Citeşte şi: LOVITURĂ pentru Marian Godină. Academia de Poliţie a PUBLICAT notele la admitere

"Am găsit două exemple care m-au lăsat perplex!

1. O judecătoare de la Curtea de Apel București a dat aprobare pentru înregistrarea lui Mazăre în celulă, la vorbitor, audio-video-foto. Care-i scopul încălcării oricăror norme de drept europene, a confidențialității avocat-client, etc? Vorbim de un terorist pentru care "merită" să-i treci cu vederea drepturile?
Nu, doar despre o țintă a DNA.
2. Mircea Băsescu nu a fost eliberat din închisoare, deși "a executat fracţia prevăzută de lege, dar singurul aspect ce trebuie avut în vedere în cauză este îndeplinirea condiţiilor subiective prevăzute de lege", respectiv dacă „este stăruitor în muncă, disciplinat şi dă dovezi temeinice de îndreptare, ţinându-se seama şi de antecedentele sale penale”.
Adică un om de peste 60 de ani, la prima condamnare, cu pregătire superioară, nu a participat DECÂT la 22 de programe (din 30), nu a primit DECÂT cinci recompense, cu alte cuvinte s-a comportat NORMAL, nu EXEMPLAR, după cum s-a exprimat procurorul DNA. 
O gândire demnă de Rusia lui Stalin sau China lui Mao! Nu credeam că mai întâlnesc asemenea tip de comportament arogant și în disprețul total al ideii de condamnare într-un stat european. 
În același timp, alți condamnați părăsesc în liniște penitenciarele. Pentru că sunt condamnați de viol, tâlhării, crimă...


P.S. Cea mai tâmpită apreciere am auzit-o zilele trecute. Un alt procuror a spus că un candidat la eliberare condiționată nu merită eliberat pentru că a achitat prejudiciul fiindcă e bogat. Mai mult, ca și MB, nu a participat la activități de reeducare când era în arest preventiv! Adică când avea din 24 de ore doar 50 de minute pentru plimbare! Trebuia să meargă, să citească o carte și să împletească coșuri din nuiele!", scrie jurnalistul.

Citeşte şi: ALERTĂ! Ferma de porci a fiului lui Dragnea, luată cu asalt de MASCAŢI (SURSE) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.