Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Andronic, audiat de Comisia de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009 - FOTO

Inquam Photos / George Calin
Dan Andronic Comisie anchetă

Încep audierile în comisia de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009! Dan Andronic a sosit la Parlament, unde urmează să fie audiat în scandalul alegerilor prezidențiale din 2009. Acesta a declarat că va cere ca audierea să fie înregistrată și că va da mult mai multe amănunte decât a dezvăluit în Evenimentul Zilei.

„Voi da mult mai multe amănunte decât cele pe care le-am menționat în scris. Nu sunt date noi, e un tablou mult mai complet, pentru că n-am aflat nimic între timp sau dacă am aflat, nu asta este obiectul audierii. (...) Obiectivul este destul de ambițios. Să vorbești acum despre fraudarea alegerilor la 8 ani de la producerea lor, e mai complicat, mai ales că eu nu am vorbit niciun moment despre fraudarea alegerilor. Eu am vorbit despre prezența dnei Kovesi, procuror general la acea vreme, a lui George Maior și Florian Coldea în casa lui Gabriel Oprea. (...) Eu voi cere ca audierea să fie înregistrată și să-mi fie pusă la dispoziție înregistrarea, pentru că la un moment dat eu vreau să o fac publică, dar nu vreau să deturnez lucrurile.”, a spus Dan Andronic, la Parlament.

Comisia de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009 a stabilit să-i invite la audieri pe Dan Andronic, Ana-Maria Pătru (AEP), Mircea Geoană, Dan Şova, Viorel Hrebenciuc, Vasile Blaga şi Marcel Opriş, a menţionat preşedintele acesteia, Mihai Fifor.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.