Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Andronic desface SCANDALUL din interiorul Inspecției Judiciare: Cine a pus totul la cale pentru a ajuta-o pe Laura Codruța Kovesi

sokant.ro
Andronic Kovesi

E scandal mare în interiorul Inspecției Judiciare! Una dintre inspectoare, Elena Rădescu, și-a acuzat șefii că ar fi pus-o să facă lucruri ilegale în cadrul acținii de la DNA. Rădescu s-a plâns la CSM, iar Consiliul Superior al Magistraturii a recunoscut că primit mai multe note şi memorii pe tema controlului efectuat de Inspecţia Judiciară la DNA. Astfel, o notă a fost trimisă de inspectorul Elena Rădescu, o alta de către ea şi două colege din echipa de control care îi susţin punctul de vedere, iar o a treia de ceilalţi membri ai echipei care a efectuat verificările la DNA.

Dan Andronic desface ițele încurcate ale scandalului din interiorul IJ și spune că totul a fost pus la cale de Florian Coldea pentru a o ajuta pe Laura Codruța Kovesi.

Citește și: Noroc de milioane! Cine este politicianul român care a câștigat la Loto 2,6 milioane euro

”Florian Coldea este la capătul firului scandalului legat de raportul Inspecției Judiciare asupra DNA.

Pe ce mă bazez?

Pe faptul că fostul prim-adjunct, ex-fala SRI, F.C., A ORDONAT raportul asupra procurorului Ciprian Nastasiu. Care a fost făcut de dna procurorul Rădescu, care acum face scandal. Pe vremuri era protejata lui Amăriei și extrem de apropiată de Botoș.

De ce vroia să scape de Nastasiu?

Completați cu ce citiți aici:

Citește și: Simona Halep face o mutare bombă! Cine va fi noul ei antrenor și cu cât va fi plătit de campioană

"Elena Rădescu, doamna inspector care se plânge că vai ce lucruri rele vroiau să facă colegele ei în controlul de la DNA, este una și aceeași persoană care acum mulți ani, împreună cu Tamara Manea, a executat raportul în urma căruia procurorul DIICOT Ciprian Nastasiu a avut o grămadă de probleme.

Omul care vroia să se debaraseze de Ciprian Nastasiu la acel moment este unul și același cu cel care a apărat-o pe șefa DNA ani de zile. Nu-s deloc alți actori.”, e mesajul lui Andronic.

Citește și: Scandal de corupție la nivel internațional! Un ministru deja arestat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.