Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DAN ANDRONIC, după declaraţiile lui Maior în faţa comisiei: Există FRACTURI LOGICE

andronic

Contrazis de George Maior în cadrul audierilor din comisia de anchetă, Dan Andronic susţine că evenimentul pe care l-a trăit nu poate fi  contestat.

"Aş vrea să remarc faptul că Maior a avut demnitatea şi curajul de a se prezenta la comisia de anchetă, ceea ce nu se poate spune despre ceilalţi. Este un exemplu. (...) Până la urmă, aici e vorba de lucruri pe care le-am trăit, lucruri care nu pot fi contestate. Modul în care a ales domnul Maior să facă o declaraţie e opţiunea domniei sale. Eu am spus exact ce am văzut şi simţit în acele momente. Nu e obligatoriu să fie toată lumea de acord cu mine.", a declarat Dan Andronic într-o intervenţie la România TV.

Citeşte şi: George Maior, audiat în comisie: 'Dan Andronic NU are dreptate'

Dan Andronic susţine însă că declaraţiile făcute de ambasadorul George Maior sunt contrazise chiar de şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

"Cred că îl contrazice procurorul şef al DNA, doamna Kovesi, care a transmis o scrisoare în care spune că există o decizie a CSM potrivit căreia procurorii nu pot fi audiaţi. Dacă era un eveniment privat, cum spune domnul Maior, trebuia să se prezinte. (...) Există anumite fracturi logice pe care fiecare poate să le judece cum vrea.", completează Andronic.

Dan Andronic a reluat ideea pe Facebook și lansează întrebarea „Deci cine dă fake news?”

„În rest, nu mă așteptam să recunoască nici episoadele din Operațiunea "Noi suntem Statul!", nici dezvăluirile lui Sebastian Ghiță.
Referitor la falsificarea Istoriei, nu pot decât să vă reamintesc că ultimele dezvăluiri despre Arhiva SIPA s-au dovedit adevărate, că am scris despre modul în care Ei, Cei care cred că sunt Statul! au îngropat un scandal uriaș timp de 9 ani...
Despre K2, T14 și partidele de tenis cu Dragnea, nici vorbă...”, scrie Dan Andronic pe Facebook.

George Maior a fost audiat astăzi în cadrul comisiei de anchetă a alegerilor prezidențiale din 2009. Fostul director al SRI a ținut să precizeze că nu va oferi prea multe date de la întâlnirea din casa lui Gabrel Oprea pentru că a fost un "eveniment privat". Mai mult decât atât, actualul ambasador al României în SUA a mărturisit că Dan Andronic "nu are dreptate" în ceea ce priveşte dezvăluirea făcută de acesta despre "noaptea generalilor".

 

Citeşte şi: George Maior, detalii despre 'vizita în sufrageria lui Oprea'/VIDEO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.