Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Andronic e acuzat că ar fi MINȚIT în Comisia parlamentară de anchetă

andronic

Senatorul USR Mihai Goțiu susține că Dan Andronic "a mințit" în fața Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009 susținând că nu a cenzurat informații când a condus publicația Evenimentul Zilei potrivit Agerpres.

Ritual MAFIOT la vârful Ministerului de Interne

"Astăzi (n.r. marți) USR a depus la Comisie dovada că domnul Dan Andronic a mințit în fața Comisiei de anchetă. La o întrebare de control pe care i-am pus-o ieri a afirmat că nu a cenzurat informații care dezavantajau partenerii când a condus Evenimentul zilei, ceea ce s-a dovedit eronat. (...) Am prezentat astăzi articolele care sunt cenzurate și fac dovada că, atunci când interesele o cer, domnul Andronic se arată dispus să cenzureze informații și că a mințit în fața Comisiei de anchetă", a afirmat Goțiu, membru al Comisiei parlamentare de anchetă privind prezidențialele din 2009.

Întrebat dacă se pune sub semnul întrebării credibilitatea afirmațiilor făcute de Dan Andronic în Comisia parlamentară de anchetă, Goțiu a spus: Trebuie să găsim informații din alte surse care să confirme acest lucru".

Pe de altă parte, Goțiu a declarat că va urmări în cadrul audierilor din Comisie de ce nu au existat fonduri pentru verificarea votului multiplu la prezidențialele din 2009.

"Este interesant de urmărit ceea ce s-a declarat în Comisia de anchetă că pentru alegerile din 2009 nu au existat fonduri pentru a verifica votul multiplu. (...) Dacă se va confirma că nu au existat fonduri pentru verificarea votului multiplu, mi se pare o problemă foarte mare legată de funcționarea instituțiilor democratice în România și un învățământ foarte bun pentru viitor", a mai spus Goțiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.