Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Andronic aruncă bomba: 'Ghiță ar putea aduce în țară noi documente sau înregistrări'

Inquam Photos / Octav Ganea
Andronic

Jurnalistul Dan Andronic, cel care a făcut dezvăluiri despre întâlnirea de la Gabriel Oprea de acasă din noaptea alegerilor prezidențiale din 2009, la care ar fi participat inclusiv Laura Codruța Kovesi, George Maior sau Florian Coldea, susține că și Sebastian Ghiță a avut legătură cu momentul respectiv.

Citește și: Cine TREMURĂ la vestea că Sebastian Ghiță a fost capturat

Într-o intervenție telefonică la România TV, Dan Andronic a fost întrebat de Victor Ciutacu dacă Sebastian Ghiță a avut legătură cu noaptea din 2009 și a răspuns sec: ”Da”. Andronic a refuzat să dea mai multe detalii, însă a sugerat că Sebastian Ghiță era implicat pe filiera Florian Coldea.

”Pe Florian Coldea l-am văzut atunci, în noaptea din 2009, după care l-am văzut pe aeroportul din Istanbul, când se întorcea din vacanță cu Sebastian Ghiță.

Sebastian Ghiță avea o altă perpectivă asupra nopții din 2009, față de mine”, a spus Dan Andronic.

În direct la Realitatea TV, jurnalistul a declarat că ultima oară când s-a întâlnit cu Sebastian Ghiță a fost înainte ca fostul deputat să fugă din țară.

"Am fost in Serbia, insa nu m-am intalnit cu Sebastian Ghita. A fost retinut de catre politia sarba pe baza informatiilor oferite de politia Romana. Aceste lucruri denota ca se stia demult unde e Ghita. In momentul in care au dat informatia ca m-am intalnit cu el la Belgrad, inseamna ca stiau ceva de Belgrad.

Vorbim in primul ran de un pasaport care trece de orice control. Cand ai un asemenea pasaport, apar niste mari semne de intrebare.

Cu fratele lui nu se intalnea ca sa se pupe, era o nevoie financiara sa se faca un transfer de documente.", a spus Andronic la Realitatea TV.

De asemenea, jurnalistul anunță că ar putea urma noi înregistrări odată cu extrădarea lui Sebastian Ghiță.

"Sebastian Ghita ar putea aduce in tara filmari noi, documente sau inregistrari.

M-am intalnit cu Sebastian Ghita ultima data, inainte sa fuga. Fuga lui din tara l-a ingropat si mai tare. Era de preferat sa spuna ce are de spus. E foarte complicat sa te ascunzi intr-o lume ca un acvariu. Nu a avut nicio strategie.", a declarat fostul deputat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.