Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Andronic REACȚIONEAZĂ ACID după scrisoarea lui Kovesi: 'Este un exemplu clasic de comportament infracțional'

dan andronic

Dan Andronic a reacționat acid, pe pagina sa de Facebook, după ce Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruța Kovesi, a răspuns printr-o scrisoare la întrebările Comisiei de anchetă parlamentară care investighează alegerile prezidenţiale din 2009.

"KOVESI, martor mincinos! LCK a dat un răspuns pe 7 pagini la simpla întrebare dacă a fost acasă la Gabriel Oprea în noaptea alegerilor din 2009.  Fără să răspundă în nici un fel la întrebare...Este un exemplu clasic de comportament infracțional. Știa că urma să fie trimis dosarul de la Parchetul General la Parlament, așa că a preferat să preîntîmpine publicarea declarațiilor martorilor care spuneau adevărul. Cred că din punctul acesta de vedere, pe baza unor indicii temeinice, șefa DNA poate fi suspectată de mărturie mincinoasă!Plus grup infracțional organizat, că doar n-a scris singură cele 7 pagini. Sigur au mai fost doi corectori că n-are nici un dezacord. PS. Aștept reacția indignată a UM-urilor și a Ziariștilor-Grefieri! Trăiască România Socialistă! Să se bucure Taica Lazăr și foștii colegi de ziua de mâine", a scris Dan Andronic pe Facebook.

Citeşte şi: LISTA băncilor care au declarat profit ZERO. Care este SITUAŢIA impozitului pe profit plătit de băncile din România .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.