Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Diaconescu ridicat de politie si dus in arest. Ce interdictie 'senzationala' are DD

Dan Diaconescu a fost ridicat de politie de la domiciliul sau pentru a fi dus la cea mai apropiata inchisoare pentru a incepe sa isi ispaseasca pedeapsa de cinci ani si sase luni de inchisoare cu executare.

Dan Diaconescu a fost condamnat pentru santaj pentru ca i-ar fi cerut unui primar din Arad 200.000 de euro pentru a nu face publice informatii compromitatoare despre acesta.

Pe langa pedeapsa cu inchisoarea, judecatorii au mai dispus o interdictie - Dan Diaconescu nu va avea dreptul sa practice meseria de jurnalist timp de 10 ani, adica inca cinci ani de la ispasirea pedepsei in inchisoare.

”Cred că niciun român nu mai are încredere în justiție. Evident că eu nici atât. Mi-au închis televiziunile, mi-au închis partidul. Evident urmau să mă închidă și pe mine. Pentru prima oară voi fi întreținut de dumneavoastră, de telespectatori, cu 28 de milioane pe lună. Nu mi-aș fi dorit asta știu că sunteți extrem de săraci. Vă las foarte săraci și foarte naivi. Sper să nu vă găsesc și mai săraci și mai naivi”, a spus Dan Diaconescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.