Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Mihalache, torpilă pentru Victor Ponta: Trece de limita bunului simț

ponta mihalache

Victor Ponta l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru că, în opinia fostului premier, nu ar fi avut o implicare în criza politică din Republica Moldova. ”Ar fi trebuit decorat de Putin, nu de președintele Moldovei. Am exportat prostia la Chișinău în ultimele două luni.” au fost atacurile lui Ponta la adresa lui Iohannis.

Citește și: Victor Ponta: Îi cunosc prea bine pe absolut toți cei implicați! O nouă referire la Klaus Iohannis

Replica de la Administrația Prezidențială nu s-a lăsat prea mult așteptată. Șeful Administrației Prezidențiale, Dan Mihalache, pe care Ponta îl vede ”adevăratul președinte”, spune că ipocrizia fostul premier ”trece de limita bunului simț”.

”În loc să scrie prostii pe Facebook despre președinții Iohannis și Timofti, domnul Victor Viorel Ponta, dacă era atât de interesat despre destinul Republicii Moldova, ar fi putut să facă câteva lucruri mai simple. De pildă, să vorbească cu partenerii lui politici din Republica Moldova, să îi sfătuiască să nu destrame coaliția de guvernare. Să-i întrebe de ce era nevoie ca Guvernul Streleț să fie înlocuit... Să-i îndemne la prudență și să-i descurajeze pe prietenii săi, cu care are atatea poze, în dorințele de a acapara toată puterea politică în statul vecin. Victor Viorel Ponta știe foarte bine realitățile politice din Republica Moldova și tocmai de aceea atitudinea sa este de o ipocrizie care trece de limita bunului simț.”, e mesajul lui Dan Mihalache.

Citește și: Klaus Iohannis nu se aștepta la asta: Cel mai diplomat atac la președinte! Îi crapă obrazul de rușine

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.