Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Șova încasează o nouă lovitură: Anunțul care nu-i dă liniște

sova-click.ro

Dan Șova are mari probleme cu legea! Trimis în judecată de DNA, după ce a scăpat de arestarea preventivă, senatorul PSD a primit o veste care nu-i dă deloc liniște.

Monica Macovei anunta ca va cere revizuirea deciziei prin care a pierdut un proces intentat de Dan Sova, dupa ce au aparut informatii ca acesta ar fi folosit acte false in instanta.

Citește și: 15 ani de PUȘCĂRIE: Atât îl pasc pe Victor Ponta

Informatiile aparute in presa despre falsificarea actelor pe care Sova le-a depus in instanta in procesul cu mine arata micimea morala a acestui personaj politic, un 'jurist', care mai este si senator, dispus sa incalce legea si sa minta judecatorii, sustine Monica Macovei intr-un comunicat de presa.

Jurnalistii citeaza din rechizitoriul procurorilor DNA in cazul Ponta&Sova si complexurile energetice Turceni si Rovinari, iar concluzia este ca Ponta si Sova nu numai ca au luat cateva milioane de euro din buzunarele oamenilor, dar au si mintit, acuza europarlamentarul.

Citește și: Ce scrie presa străină despre moartea lui Corneliu Vadim Tudor

Macovei spune ca va informa CEDO, unde a depus o plangere dupa ce a pierdut procesul pe care i l-a intentat Dan Sova, despre faptul ca acesta a depus acte false in instanta.

"Voi cere in Romania, imediat ce apare o decizie a judecatorilor in dosarul Ponta&Sova, deschiderea unui proces de revizuire, pe baza acestor noi informatii si a actelor depuse de Sova, despre care procurorii sustin ca au fost falsificate. Minciunile si ilegalitatile lui Sova nu pot ramane nepedepsite", mai transmite sursa citata.

Citește și: S-a plănuit asasinarea fostei șefe a DIICOT, Alina Bica

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.