Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Petrescu: 'Pe Eric mai bine să-l am în echipă decât împotriva mea. Mi-aş dori arbitraj video, cred că ar fi de ajutor'

Dan Petrescu

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, sâmbătă seară, după meciul pierdut de CFR Cluj, scor 0-1, în faţa formaţiei FC Viitorul, că ar prefera să-l aibă în echipă pe autorul golului, Eric, decât să îi fie adversar.

"Pe Eric mai bine să-l am în echipă decât împotriva mea", a spus Petrescu, conform News.ro.

Citește și: Dan Petrescu: 'Le lăsăm pe Steaua, pe Craiova şi pe Dinamo să se bată la campionat, noi ne batem numai la play-off'

Dan Petrescu este de părere că jucătorii pregătiţi de Gheorghe Hagi nu au "creat ca de obicei" deoarece clujenii i-au blocat foarte bine. "Parcă am jucat cu trac astăzi, de la început până la final. Băieţii s-au luptat mult, dar nu le-a ieşit mai nimic în faţa porţii", a mai afirmat el.

Petrescut şi-ar dori ca în Liga I să fie introdusă asistenţa video în arbitraj. "Ar fi senzaţional. Sunt convins că ar fi mult mai bine. Mi-aş dori foarte mult, cred că ar fi de ajutor, nu numai în campionatul nostru".

Formaţia CFR Cluj, liderul din clasamentul Ligii I, a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XV-a a primului eşalon.

Golul a fost marcat de Eric, în minutul 44, dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.