Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Puric, atac virulent: Nu intră în bemolul ăsta care s-a creat la Bruxelles

steag drapel tricolor

Dan Puric lansează un atac virulent la adresa clasei politice și spune că ”România s-a schilodit”, întrucât ”asistăm la fabricarea unui tânăr nou, șters, fals”, care nu mai are viitor.

În opinia lui Dan Puric, din cauza mutațiilor pe care le-au încercat guvernații timp de 26 de ani în țara noastră, asistăm la fabricarea unui tânăr nou, mutant, dar fără tradiții. Acesta este de părere că România are intelectuali de mare valoare, dar care nu intră să creeze opinie publică pentru că nu au fost lăsați. ”Nu intră în bemolul ăsta care s-a creat la Bruxelles”, a explicat actorul.

Citește și: Moș Crăciun chiar există și se…ÎNSOARĂ! / VIDEO

”Poporul român care a plâns foarte mult vede mai bine. (...) Iarba nu se aude cum crește, dar când suferi și pătimești, o auzi. Ăsta e neamul, într-un vers. România poți s-a insulți, există forme de degrdare în oricine (...) România este o țară liberă, România este o țară frumoasă. Trebuie să rămânem pe poziții să ne păzim cetaatea sufletească, arhitectura sufletească, cu orice preț. Trebuie să ne apărăm granițele noastre invizibile”, a comentat Dan Puric la Realitatea TV.

Citește și: Antena 3: Dosarul care îl dărâmă definitiv pe Victor Ponta

Dan Puric a explicat modul în care vede guvernanții, pe care-i compară cu niște flăcăi care ”nu au corzi vocale”. În opinia sa, aceștia fac o politică de izolare. „Securitatea avea înainte termenul ăsta de izolare. Acest popor nu pune botul pe otrava asta. De unde intuiția asta extraordinară a acestui neam? Este instinctul acesta major care ne salvează, adulmecă omul. Trădătorii sunt profesorii care fac manuale, istorii, artistii care joacă rolul de pedofili, ăștia sunt cei care distrug România, pentru că cer bani europeni în numele dreptului omului”, a adăugat Dan Puric.

Citește și: Dezvăluiri FĂRĂ PRECEDENT: Serviciile secrete știau cu exactitate data la care cade Ponta

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.