Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Tăpălagă criticat dur de Mircea Marian

evz.ro
mircea marian

Jurnalistul Mircea Marian l-a criticat pe colegul său de la HotNews, Dan Tăpălagă, după ce acesta din urmă a susținut că „Iohannis construiește afară, Dragnea dărâmă în țară”. În acest context, Mircea Marian îl numește pe Dan Tapalagă, într-o postare pe Facebook, „lingău al președintelui”.

„Eu îl stimez pe jurnalistul Dan Tapalagă. O spun foarte serios. Îl ştiu de când lucra la BBC, era dur şi dedicat. Anchetele lui – excelente. Dar postura de lingău al preşedintelui Iohannis îl face complet ridicol. Comentariul său «Iohannis construiește afară, Dragnea dărâmă în țară» e plin de platitudini şi de mituri care pregătesc viitoarea campanie electorală. Dar cred că astfel de ode jenante nu-l ajută nici pe Iohannis, nici pe Dan”, a scris Mircea Marian.

EXPLOZIE puternică în apropiere de o bază militară NATO. Se iau în calcul mai multe ipoteze -FOTO

”Să spui că pe Polonia „nu se mai poate conta” şi România este o insula pro-occidentală în regiune e complet fals. Polonia investește serios în apărare – nu ca noi, pe hârtie – și este un lider regional incomparabil mai influent – dovadă că Trump merge la ei, în iulie. Polonia a avut niște probleme de regim democratic, dar nu se compară cu ceea ce a făcut Dragnea în România. Şi putem continua…Și nici un om serios de pe această planetă nu va avea nerușinarea să spună că Iohannis mediază între Trump și Merkel. Asta e o minciună pe care au mai rulat-o și alții, dar ne facem de râs. Chiar nu au nevoie de KI ca să negocieze, sunt zeci de alte canale. Am cunoscut, am discutat și am învățat câteva ore de la unul din negociatorii secreți, neoficiali mai degrabă, dintre Palestina și Israel…Nu vă cer dvs să stiți lucrurile astea, dar Dan le știe...”, a scris Mircea Marian ulterior, la comentarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.