Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Tapalagă îi dă replica, după ce Victor Ponta l-a clasat drept ofițer acoperit

tapalaga

Jurnalistul Dan Tapalagă îi dă replica premierului Victor Ponta, după ce acesta l-a acuzat că a primit ordin de la serviciile secrete să-l execute.

Citește și: Victor Ponta, atac INCENDIAR: 'deconspiră' doi ofițeri acoperiți din presă

”Cateva precizari referitoare la atacurile premierului Victor Ponta la adresa HotNews.ro

1. Pot sa inteleg complexul de inferioritate al premierului, care il determina sa vada comandanti peste tot.
2. Apreciez publicitatea facuta unor editoriale critice cu domnia sa. Semn de maxima inteligenta politica. Unul dintre articolele care au starnit furia premierului se intituleaza "Arogantul se intoarce", publicat pe HotNews.ro, luni, 20 aprilie.
3. Reactia premierului este generata si de o eroare de redactare minora, asumata si corectata cu buna-credinta de HotNews.ro. Calificativele utilizate la adresa redactiei sunt insa vadit disproportionate in raport cu erorile fara relevanta comise intr-o redactie care functioneaza 24 din 24.
4. Victor Ponta a atacat o redactie din cauza ca i-a spus adevarul in fata. HotNews.ro publicat in data de 17 aprilie un articol intitulat: "Bilantul real al autostrazilor dupa trei ani de guverne Ponta: ZERO km inceputi si finalizati de cabinetele Ponta / 300 de km finalizati, dar inceputi de guvernarile anterioare / Multe proiecte ramase pe hartie, tergiversate sau blocate". Alte posturi TV au preluat informatiile, generand dezbateri. Este genul de realitate pe care premierul nu o doreste expusa public. In consecinta, recurge la tehnici securiste de decredibilizare a sursei, un gest nedemn pentru un sef de guvern sau pentru un lider de partid care se respecta.
5. Premierul doreste insa sa propage in spatiul public ideea ca HotNews.ro si alte redactii critice la adresa domniei sale manipuleaza, mint si difuzeaza stiri false pentru a decredibiliza jurnalisti si redactii intregi. Nu doar ca afirmatiile lui Victor Ponta sunt in sine o minciuna si o exagerare, dar reprezinta probe ca nu suporta jurnalistii liberi, cu gandire critica si autonoma. Se manifesta din nou aroganta pe care singur si-a reprosat-o public dupa ce a pierdut alegerile din noiembrie.
6. Consider ca afirmatiile premierului postate pe pagina sa de FB reprezinta un atac la libertatea presei, o forma de presiune, un sir de aluzii jignitoare si de acuzatii fara temei, motiv pentru care ii solicit scuze publice”, scrie Dan Tapalagă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.