Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Tăpălagă: Sabin Orcan e o slugă tare în gură și un obraznic! Ce spune despre Cristoiu

Jurnaliștii au început să se atace rău de tot între ei. Din cauza politicii și a banilor, cei care erau colegi sau prieteni, au schimbat taberele și sunt inamici. Așa se face că Dan Tăpălagă a început să-și atace foștii colegi, pe lângă adversarii săi consacrați de la Antena 3. Tăpălagă îl devoalează pe Sabin Orcan de la B1 TV pe care-l numește slugă și gata să facă orice pentru bani.

Citește și: BOMBĂ în PNL: Senatorul Tudor Barbu, prins cu înregistrări incendiare

”Disperare maxima la Ghita-Ponta. Aseara, toti jurnalistii critici la adresa Marelui Mitoman au fost facuti ofiteri acoperiti la RTV: Pe lista celor doi penali au intrat Sorina Matei, Mircea Marian, Robert Turcescu, Catalin Prisacariu, Stelian Negrea si subsemnatul. Oamenii astia, foarte diferiti ca stil si istorii personale, au totusi ceva in comun: l-au desfigurat pe Victor Ponta pe unde l-au prins. Cum spuneam deunazi. Mai nou, orcine il supara pe numitul Ponthausen intra automat in categoria acoperitilor, in tentativa de a-l decredibiliza. Se ocupa de asta RTV, B1, Antena 3, Orcan, Cristoiu, Gadea, Badea, Ciuvica sau alte slugi, pe rand sau tipand in cor.

Citește și: IPOTEZĂ Apare partidul Untold, cu Emil Boc președinte

Orcan e genul de mercenar sadea. Nu e nici pro, nici contra cuiva. El executa ce vrea clientul, presteaza pentru cine marca banul. În rest, e bun, istet foc, tare in gura si foarte obraznic.

O sa ma auziti vorbind chiar mai urat de fiecare data cand improasca mizerii in spatiul public.”, a scris Tăpălagă pe o rețea de socializare.

Citește și: Elena Udrea, la un pas să fie dată afară din sala de judecată: Cum s-a dus la ÎCCJ / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.